Valentine' s day

februára 12, 2019

Tešíte sa na Valentína? Či už sa chystáte tráviť ho so svojou drahou polovičkou alebo naopak tento sviatok oslávite s partiou kamošiek pri kvalitnom víne, mám pre vás 2 typy outfitov.

Jeden je pre žienky, ktoré sa viac prikláňajú k tomu športovému a pohodlnému štýlu, no a ten ďalší je elegantný. 

Poďme na to!


Začnime tým elegantným, ktorý je osobne môj najobľúbenejší a cítila som sa v ňom veľmi dobre. Možno aj preto, že som odjakživa romantická duša a elegantný štýl mi je veľmi blízky. Základom outfitu je čierna. Túto farbu naozaj obľubujem a takýto outfit vždy rada rozbijem nejakou žiarivou farbou. V tomto prípade je to jednoznačne ružová spolu s červenou. Sú to farby, ktoré najviac vystihujú Valentín aj keď samozrejme, každý to môže cítiť inak. V móde sa predsa medze nekladú a u každého tento,  podľa mňa veľmi pekný sviatok evokuje niečo iné. 

Čo by to bol Valentín bez červených pier? Je to must have! Mimochodom milujem kombináciu červenej s ružovou. 


Prosím pekne tu je dôkaz, že aj ja som len človek. A určite by som sa 14teho februára nepremávala vonku len v sukni a tenkej,  romantickej mikine. #FunFact → pôvodne som si chcela obliecť hrubé silonky, no to tak dopadne, keď za päť dvanásť nabehnete do obchodu a rýchlo schmatnete prvé silonky čo zbadáte s tým, že ste si na 100% isté, že sú to práve tie, ktoré nosíte a potrebujete.



A teraz prejdime na športovú verziu Valentínskeho outfitu. 💘


Červenú farbu opäť nevynecháme akurát ju premeníme na jej tmavší odtieň a to bordový. Nemohla som si odpustiť ružovú, tentokrát v jemnejšej verzii. Čo môže byť pohodlnejšie ako legíny? V koženej verzii dodajú outfitu väčší šmrnc. K legínam som zladila aj vybíjanú kabelku. Aby som celý outfit trošku zjemnila zvolila som bordové náušnice v tvare ružičiek a tiež ponožky s mašľou. 

Čo sa týka účesu, tak tieto dva copy nosím skoro vždy, keď idem niekde na túru, korčuľovať sa a podobne. Čiže ho radím do mojich osobných účesov na šport. 😀 Je totiž veľmi praktický nakoľko mi absolútne nezavadzajú vlasy.

#FunFact2 → zamýšľate sa nad tým ako držím ten balón? Akoby som ho škrtila? No to vám bolo tak...najskôr som nadšená kúpila balónik, ktorý mal byť napichnutý alebo zaviazaný o paličku, ktorá bola v balení. S Peťkou (moja sesternica) pozeráme na návod ako ten balón nafúkať. Balón sa mal nafúkať práve cez tú paličku. Mali ste ňou akoby prepichnúť časť balóna. Návod vyzeral jednoducho. Škoda, že prax ukázala, že to tak nie je. Samozrejme, balón nedržal na paličke a stále fučal. Preto ho držím tak akoby som ho chcela zaškrtiť. 





Dúfam, že sa vám tento post páčil, chcela som trošku zmenu a ponúknuť vám 2 outfity v jednom. 
Určite mi napíšte dole komentár, ktorý outfit sa vám páči viac.  Som veľmi zvedavá. A prajem krásneho Valentína. 💗

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Nádherné outfity a fotografie ! :) Valentína nijako neoslavujem, s priateľom totiž dva týždne na to máme piate výročie, tak radšej oslávime to :) Jednoducho nevidím pointu v tomto sviatku, a neodsudzujem len na základe "amerikanizácie" :)

    S LÁSKOU, TORILINKA / @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne outfity, obe :) Tá kabelka z elegantného outfitu je nádherná :) Taktiež ti prajem krásneho Valentína :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oba sú naozaj krásne, ale môjmu srdcu je bližší ten druhý. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekné fotky, musím povedať! A čo sa outfitov týka (niežeby som tomu rozumela), páčia sa mi oba, ale v prvom zvlášť sukňa, je veľmi pekná

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tentokrát se mi asi více líbí ten sportovní outfit, ale to je spíš tím, že mám náladu akorát tak na nic nedělání a válení se :D :) Sluší ti to v obou!

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super outfit, ta bunda je krásná. Ale tedy první ti sekne víc, ale to je možná tím, že jsem spíš na elegantní styl:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Líbí se mi oba outfity, ale u mě vede ten sportovnější. Navíc ta bunda je fakt nádherná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ďakujem dievčence za krásne komentáre. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Za mě je krásnější ten první. Ale zase cůpky z druhého ti moc sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com