Sport bra

júla 17, 2018


Dá sa športová podprsenka nosiť aj ako bežné oblečenie? Napríklad do mesta? Rozhodne áno! Myslím si, že počas horúcich, letných dní sa nosí najlepšie. Je pohodlná a nie je mi v nej teplo. Takto sa dá využiť aj keď zrovna nemám obdobie cvičenia (áno som ten typ, ktorý nevydrží chodiť pravidelne do fitka a po čase ho to omrzí). 😃 

Takýto kúsok sa dá veľmi ľahko kombinovať. Ak chceme docieliť pohodlný look stačí si k nim obliesť obyčajné legíny. Ak chceme siahnuť po niečo zaujímavejšom rozhodne sú to sukne. Môže to byť sukňa typu akú mám v tomto outfite. Chcela som docieliť aby podprsenka so sukňou vyzerali ako komplet. Takisto by sa hodila á-čková sukňa z rôznych materiálov ako je napríklad rifľovina či koža.
Tak čo idete do toho? Alebo vás nemusím vyzývať a outfit podobný môjmu patrí medzi vaše najobľúbenejšie? Dajte mi vedieť v komentári.





You Might Also Like

9 komentárov

  1. Veľmi pekný outfit ako vždy!! Škoda že to pocasie je teraz také aké je..
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fotky krásné! Je třeba hrozně ráda nosím Calvin Klein podprdu tak, aby trochu vyčuhovala :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky u cvičení nevydržím. Mám obdoví kdy cvičím a pak zase kdy necvičím. Jinak si myslím, že do města ano, pokud máš na to postavu. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta podprsenka je hezká, ale spíš mě zajímá odkud máš tu sukni! :D jinak DM mám nejraději, ale co zrušili ty body tak na prd, chodím do rossmann

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Športová elegancia sa mi páči. Tento outfit je skvelý, ale ja by som si nedokázala dať športovú podprsenku takto do outfitu von :D . Beriem ju skôr len ako vec na cvičenie.

    THE EFFLORESCENCE GIRL

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Beautiful look. You look elegant even in this casual get up!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mě se tento trend zatím nijak nedotkl, moc se mi to nelíbí

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com