Emerald green

januára 02, 2018


Umelé kožušinky. Aktuálne veľmi trendy kúsok. Áno, je to moja slabosť. V poslednej dobe sa najlepšie cítim v elegantnom outfite, preto som aj happy, že počasie mi dovoľuje nosiť takéto outfity spolu s kabátom či kožušinou. Keď som ju v Prahe objavila hneď som vedela, že musí byť moja. Hlavne sa mi páči ta farba. Čo hovoríte na takúto smaragdovú farbu vy? Podľa mňa veľmi pristane hlavne dievčatám/ženám so svetlejšími vlasmi. 

Chcela som aby kožušina vynikla, takže som volila celkom jednoduché, čierne rifle a aj doplnky ako je kabelka či kožené rukavičky. Aby outfit nebol predsa len nudný, doplnila som ho elegantnými topánkami s cvokmi, ktoré boli a ešte aj sú hitom zimy. K smaragdovej zelenej sa perfektne hodí červená, takže ani pery neostali nudné. 







You Might Also Like

10 komentárov

  1. veľmi sa mi páči trend týchto umelých kožušín a preto si chcem aj ja nejakú kúpiť :) táto ti veľmi pristane a ako aj píšeš je veľmi krásna a výrazná. tiež sa mi páči, že si outfit moc už nekombinovala a nechala si ostatné kúsky čierne aby kožúšok krásne vynikol :)
    Krásny nový rok 2018 <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne a aj ja tebe prajem krásny nový rok 2018 :))

      Odstrániť
  2. Ten kožíšek ti fakt sluší! :) mne se tyto kožíšky moc nelíbí a na sebe bych to nevzala, ale na tobě vypadá fakt krásně :) hold každému sluší něco jiného :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherný kožúšok! Milujem smaragdovú zelenú! Moc ti ide k vlasom.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Páni, kožíšek ti moc sluší, úplně k tobě pasuje! :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Outfit je opravdu skvělý a působí elegantně a barva je fakt krásná! :)
    Kout světa

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com