Faux fur

decembra 27, 2017


Túto zimu sa tešia hlavne bloggerky. A prečo? Lebo sneh napadal len na horách (a aj tam len tak aby sa nepovedalo) a ani veľká zima nie je. Dokonca hlásia ešte väčšie oteplenie. Čo pre bloggerky a každé dievča/ženu znamená, že môžme v plnej paráde nosiť kabáty a neumrzneme v nich. Môžme si dať tak trendy kožušinovú vestu (samozrejme v mojom prípade fake, zvieratká ja milujem). No proste sa obliecť elegantne, pekne a nie je nám zima. Ja osobne nerada chodím v zime naobliekaná ako taká cibuľa. 😃 Avšak sú dni kedy sa to inak nedá a vtedy ani ja nevytiahnem kabát. 

Do módy sa opäť vracajú krásne brošne a mašle. Ja sa tomuto trendu veľmi teším, pretože mašle milujem už hádam od malička. Túto krásnu som dostala pod stromček od môjho najlepšieho priateľa na svete.  

Takéto brošne sa dajú nosiť napríklad na košeľu pod krk alebo si ju môžte pripnúť na nejaký basic svetrík či na kabát a vyzerá super! Akurát tesne pred Vianocami som v televízii zachytila reklamu na jeden československý film, kde herečka mala bielu mašľu pripnutú na blúzke pod krkom. Čo svedčí o tom, že móda sa stále vracia a trendy zabudnuté prachom sa stále obnovujú. 








You Might Also Like

17 komentárov

  1. Wow...it look super amazing...thx for sharing honey...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som jedna z tých, ktorá sa oblečie naľahko aj do snehovej fujavice a potom to ľutuje.. Tvoj outfit je krásny a vianočne doladený, takže mu dávam veľké plus. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha veru takto som raz dopadla aj ja prero keď už sú nalzaj mrazy tak sa riadne oblečiem :D

      Odstrániť
  3. chvili jsem se bala, ale kdyz pises, ze je vesticka umela, tak muzu s klidnym svedomim rict, ze je fakt moc hezka! a slusi ti. a super je ta kabelka, jak je nahore vlnkovana.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie, nie aj keby som na to mala tak si nekúpim s pravou kožušinou. Zvieratká milujem a tie umelé kožušiny vyzerajú úplne bombovo a na nerozpoznanie samozrejme keď je kvlitne ušitá už som videla aj pár nepodarkov čo vyzerali ako koberec mojej babky. :D :D

      Odstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com