New Shoes

novembra 28, 2017


Všetky ženy to určite poznáme. Radosť z nových topánok. Žiadna neodolá obzvlášť... ak sú v zľave. Pre nás ženy je to ako výhra ak nájdeme presne tie super trendy, ktoré hľadáme a ešte sú aj v zľave. Moja story začína pri úplne inom type topánok, ktoré síce boli naozaj krásne, ale dosť drahé. Tak som ako hádam každá žena, strategicky čakala na Black Friday. Avšak v niektorých obchodoch to tak býva, že celkom im uniká význam Black Friday a tak dajú zľavy len na určitý sortiment (obvykle ten, ktorý sa im absolútne nepredáva). To bolo prvé sklamanie, no a to ďalšie zrejme sprevádzal osud, pretože nemali moje číslo a tak som sa dostala k týmto čiernym kráskam, ktoré môžte vidieť v dnešnom outfite. A boli približne o polovicu lacnejšie ako tie predošlé. Momentálne sa teda vytešujem z nových topánok, ktoré sú podľa mňa ešte viac cool ako tie predošlé a za super cenu.


A ako ste Black Friday prežili vy? Ulovili ste si nejaký super kúsok na ktorý ste si brúsili zuby-nechty? Alebo Tento deň/ víkend plný zliav ignorujete? 

  




You Might Also Like

16 komentárov

  1. Moc hezké boty:)
    Já mám díky BF taky nové zimní botky, pořídila jsem si v CCC huculky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jsou super, je spousta lidí, který bytostně nesnáší takové pásky na botách, já si ale myslím, že je to skvělej způsob, jak ozvláštnit boty :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak občas si treba skúsiť obliecť/obuť aj niečo zaujímavejšie či extravagantnejšie nech to nie je nuda ....:))

      Odstrániť
  3. Boty jsou fakt super, podobné bych taky brala! A moc ti to sluší. Já Black Friday ignoruju, vadí mi ta komerčnost, která to doprovází... Vím, že to už k naší společnosti prostě patří, ale zrovna tohle mi prostě vůbec nesedí.
    Kout světa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ! :) Je mi to jasné, určite sú aj ľudia. ktorým Black Friday lezie na nervy :)

      Odstrániť
  4. Boty jsou krásné, určitě se ti budou skvěle nosit :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prekrásne topánočky a outfit tiež! Ako vždy!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com