Winter wonderland

januára 12, 2016


Najkrajšia pýcha Slovenska. Tatry. Škoda, že do tých Tatier nechodím častejšie...Vždy, keď sa sem vrátim zaplaví ma neskutočná radosť z toľkej krásnej prírody! No a čo by to boli za zimné prázdniny, keby sme si s Betkou nespravili výlet na toto krásne miesto? Cesta nám ubehla veľmi rýchlo ako vždy. My dve by sme mohli cestovať aj 10 hodín a ani jedna nezavrieme ústa! :D Aj vy ste našli takú soulmate? :) 

Jediné mínus je tá príšerná železničná stanica v Štrbe. Bohužiaľ tento problém nie je len v Štrbe. Celé Slovensko je zaplavené hrôzostrašnými železničnými stanicami, z ktorých dýcha komunizmus. :D Pevne dúfam, že táto nepríjemná situácia sa raz vyrieši. :D Podľa mňa, také krásne miesto by si zaslúžilo mať peknú, novú stanicu. Už len kvôli tým turistom. Čo si o nás preboha pomyslia? :D

Ale dosť bolo toho negativizmu. Zo Štrby sme sa pekne zviezli zubačkou až hore k Štrbskému Plesu. Bolo vidno, že sme už v horách a nie v Žiline, kde bolo +10°C, takže sme si nasadili čiapky a šále! :D Keď neprišla zima k nám, my sme teda prišli za ňou! :) 

Zo začiatku radosť z výletu trošku opadla. Prečo? Pretože človek ide po pol roku opäť do Tatier aby si vychutnal to krásne Štrbské Pleso a okolie a keď príde, nevidí nič len hmlu. Jedna veľká a obrovská masa hmly sa tiahla ponad celým Štrbským Plesom! Šťastie však? :)

Našťastie to nakoniec nebolo až také hrozné. prešli sme sa okolo celého plesa a spravili sme veľmi krásne fotky. Svetlo bolo super a stromy krásne, zamrznuté, takže fotky naozaj vyšli. Cítili sme sa ako v nejakej zamrznuté záhrade. Hneď sme obe vedeli aký bude názov tohto článku! Winter wonderland. :) Dokonca hmla na chvíľku zmizla čomu sme sa tiež veľmi potešili. 

Nakoniec celé zmrznuté a priahnucé po horúcej šálke čaju sme sa pobrali do reštaurácie na obedík a čaj. Krásny deň za nami :) 

P.S. Keďže sme fotili ako o život, máme tak naozaj veľa krásnych fotiek. Dnes sem pridám pár, no a potom môžete ešte čakať náš outfitový príspevok! :)


















You Might Also Like

14 komentárov

  1. To musel být skvělí výlet. Fotky, skvělé. V Tatrách jsem nikdy nebyla ale pár kamarádek z okolí ano a vždy nad fotkami jsem žasla nad přírodou. Krása.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fotky bombaaa! *_* Tatry nesklamú nikdy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to vy ste mali ešte fajn, ja som tam bola pred týždňom, tiež som písala článok a my sme bohužiaľ cez tú hmlu nevideli nič. Žiadne budovy ani hotely a už vôbec nie z jednej strany jazera na druhú. Smola no, avšak Tatry sú krásne vždy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, ale veru aj my sme tak mali presne ako hovoríš! :D A potom na chvíľku bolo vidno hotely a na druhú stranu :)

      Odstrániť
  4. Krásné fotky. Sama jsem tam nikdy nebyla, ale přestože jsem spíše ten typ domácího povaleče ( na což nejsem vůbec pyšná), takové obrázky mě nabudí někam vyrazit :)

    ellenisblogging.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super fotky. Vypadá to tam úžasně. Strašně mi tu chybí sníh.

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Mne tiež :/ V meste absolútne nie je a irituje ma to :(

      Odstrániť
  6. Krásne fotky :) Štrbské pleso je úžasné
    Jane´s World

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Viem, že asa budem opakovať ale NÁDHERNÉ FOTKY! Naozaj sú neskutočné veľmi sa vydarili.

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com