Photo Diary: Trip to Prešov

septembra 30, 2015


Pekný večer! :) Tak aký máte týždeň? Odkedy začala škola tie dni utekajú nejako podozrivo rýchlo. 

V dnešnom Photo Diary vám chcem povedať o našom spoločnom výlete (s kým iným, ak nie s mojou sesternicou) do Prešova. :) A prečo práve Prešov? V prvom rade preto, lebo sa tam minulú nedeľu konala akcia CineTube, kde sme sa spoločne chystali. S Petrou máme toho veľa spoločného...vlastne asi všetko. Z počiatku to bol len taký spontánny nápad, že by sme šli. Neskôr sme sa však toho chytili a začali si plánovať, ktorým vlakom a o koľkej tam pôjdeme. 

CineTube je akcia, ktorá podporuje CZ a SK YouTube scénu, teda mladých ľudí, ktorí natáčajú svoje videá na túto všetkým známu sociálnu sieť. V kinosále odprezentujú svoje pripravené videá na túto akciu a potom sa s nimi môžte odfotiť alebo podobne. Ja teda hlavne pozerám ľudí z Anglicka a Ameriky, ale takisto mám rada aj našich youtuberov. Sú naozaj šikovní. Ja som však išla na túto akciu len kvôli jednému- Petrovi Lexovi. Jeho tvorba je strašne vtipná, vždy ma pobaví a takisto ma svoju kapelu, s ktorou budú mať už čoskoro nový album a teším sa z jeho úspechu. :) Bohužiaľ 2 dni pred akciou svoju účasť zrušil, pretože mal zdravotné problémy a bol jednoducho prepracovaný, pretože má toho veľmi veľa. Predsalen, pracovať na novom albume a popritom sa venovať ešte YouTubu  a všetkým tým akciám okolo...to dá naozaj zabrať. Aj keď ma to veľmi mrzelo, povedala som si, že si aspoň spravíme super výlet so sesternicou.:) Takže nakoniec to dopadlo tak, že som bola niečo ako jej osobný fotograf a fotila ju s každým s kým chcela. :D 

Čo sa týka samotného mesta nemôžem povedať, že som bola ním očarená, ale centrum bolo celkom pekné. :) Paradoxom je, že najviac na celom výlete ma bavila tá cesta vlakom. Išli sme rýchlikom takže cesta netrvala až tak nekonečne dlho ako keby sme išli osobným, avšak bolo to dosť na to, aby sme celú cestu tam prekecali. Keď sme už odchádzali boli sme celkom zničené, vyšlo však slnko a my sme si len zapli hudbu do slúchadiel a sledovali tú krásnu prírodu, cez ktorú sme išli. Musím povedať, že zase som si uvedomila ako niekedy podceňujem to naše Slovensko. Bol to fakt relax a keď som ešte videla asi 2-krát srnky ako sa len tak pasú na lúke. No neviem ako to máte vy s prírodou, ale mne sa to neskutočne páčilo! :))






Hádam jediná normálna, spoločná fotka z toho dňa! :D 


Back in time?


You Might Also Like

13 komentárov

  1. pekný článok, super fotky ;) ja tiež veľmi ľúbim cestovať vlakom, dalo by sa dokonca povedať, že som úplný vlakový nadšenec :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné fotky i město :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/chlorella-pura-regeneracni-krem-s-cgf.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. v Prešove sa niečo konalo??? to je teda novinka pre rodáka ako som ja :D.

    inak, verím, že sa vám naše malé-veľké mestečko aspoň trošku páčilo, aj keď čítam že nie, ale ak ste mali cestu centrum-vlaková stanica, tak sa nečudujem. prirábajú tam práve cestu a taktiež diaľnicu, takže samé obmedzenie a diery. však najkrajšie na Prešove sú jeho časti, ktoré nie sú na prvý pohľad viditeľné. ako záhrada umenia - tá je uličkou z centra naozaj kúsok. alebo zástupy gaštanových stromov na Levočskej ulici, či štvrť rodinných domčekov na Sídlisku 2 - dve zastávky od centra a tam, kde bývam a taktiež Kolmanova záhrada či dokonalá kaviareň Nico Café pri vysokoškolskom areáli :).

    Prešov je čarovné mesto, však musíš vedieť, kam máš ísť a nehľadieť naň s očakávaním moderného, ale ducha pamiatok :). Inak, pekný článok!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Kejmy máš pravdu :) čo sa týka kaviarne Nico chystali sme sa tam, ale kvôli tej akcií sme už veľmi toho nestíhali. Zabrala nám totiž väčšinu času. Taktiež si myslím, že je vždy veľmi fajn, keď človek ide do nejakého nového mesta a má tam kamaráta alebo niekoho, kto mu ukáže práve tie naj veci v meste. :) Do Prešova by som sa veľmi rada pozrela aj znova a ak by si chcela mohli by sme sa aj stretnúť a budem rada ak mi ukážeš pár pekných miest :)) !

      Odstrániť
  4. Moc hezky fotíš! :)) A na fotkách vám to sluší holky. Určitě to byl fajn výlet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné fotky!
    http://blogbeautybyk.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com