Bitch Better Have My Money !

septembra 12, 2015


Pekný podvečer! :) Dnes tu mám pre vás nový outfit. Bol fotený,keď ešte bola u mňa na prázdninách moja úžasná sesternica. Nechala som si ho však až na neskôr, keďže som potom hneď išla do Turecka a zaplavila vás kopou fotiek a príspevkov odtiaľ. :)

Príspevok má názov podľa mojej momentálne najobľúbenejšej pesničky od Rihanny. Viem, že tá pesnička nie je úplne aktuálna novinka, ale ja si na nej stále fičím! :) Rihannu počúvam už od jej prvého singlu Umbrella a odvtedy som jej vernou fanúšičkou! :) Vlastne som na nej vyrástala už od nejakých 12. Aspoň myslím...bolo to už naozaj dávno! :D Je mojou inšpiráciou. Nikdy má tá žena neprestala nudiť čo sa týka hudby, ale samozrejme aj módy! Čo hovoríte na jej najnovšie songy? Ja som si ich okamžite obľúbila a aj tie z rozprávky HOME. Vždy sa mi na nej páčilo, že vie byť v pesničkách a klipoch nežná žena a v tom ďalšom zase riadna Diva alebo aj mrcha, ktorá sa chce pomstiť! 

Čo sa týka outfitu je pomerne jednoduchý. V lete som bola pomerne (ako sa hovorí) obsessed s kompletmi. Čiže rovnaká farba alebo vzor na sukni/nohaviciach a vršku. :) Jeden taký pekný z Ameriky mala aj Sonička Skoncová, ktorá ho potom predávala na blogu. :)

Top- Shana, Skirt- Crop Town, Shoes- Humanic, Backpack- Shana

And my earrings are from Orsay




Sunglasses from New Yorker




Bracelet is from H&M 




You Might Also Like

8 komentárov

  1. Ten čierny batoh sa mi moc páči.. Rihannu moc nemusím, aj keď pár pesničiek sa mi od nej páči. Popravde však jej prvým singlom bola pieseň Pon de replay, Umrella prišla až dva roky potom :-) V Pon de replay bola skutočne krásna, ešte ako nevinná mladá žena.. V ďalšom klipe už z nej urobili dračicu, na čo som si osobne dlho zvykala a moc som sa s jej novým imidžom nevedela stotožniť, ale nakoniec som si zvykla :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Vidíš na ten som aj zabudla :), pretože ja som ju videla najskôr v klipe k pesničke Umbrella a odvtedy som si ju zapamätala :) Samozrejme poznám aj túto jej pesničku, ale pre mňa osobne bola tá prelomová práve Umbrella a odvtedy som ju začala počúvať, ale samozrejme 100 ľudí 100 chutí ;)

      Odstrániť
    2. Ja ju úplne zbožňujem v pesničkách, ktoré má s Eminemom.. Jedno obdobie som si Monster púšťala asi tak tisíckrát za deň :-D

      Odstrániť
    3. Áno, áno mne sa tiež páčia, keď má s nejakým rapperom ako aj napr. s Drake-om alebo s Asap-om :3 :))

      Odstrániť
  2. Tak tento komplet sa ti skvele hodí a naozaj je super :) ináč sú fotky vynikajúce! ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na Rihanně ted uplně miluji ty šedivé vlasy.. jsem velký fanda šedivých vlasů a Rihanně fakt strašně seknou, to je jeden z jejích nejlepších experimentů :P
    Outfit super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ánoo naozaj jej to sekne! :)) Mne sa úplne najviac páčila s červenými a hlavne v klipe Only Girl a Man Down tam ich mala neksutočne dlheee <3 :3 a ďakujem ;)

      Odstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com