I need vitamin sea

augusta 23, 2015


Pekné ráno prajem! :) Tak ako si užívate posledný mesiac prázdnin? :) Ja teda naplno ako môžte vidieť. Aj keď dnešný článok už píšem z domu. Bohužiaľ. :( Príspevky z Turecka som na blog chcela pridávať oveľa častejšie, keďže sme na hoteli mali wi-fi, ale vďaka toľkým pripojeným ľuďom na sieť sa mi jedna fotka uploadovala celé hodiny, takže to nemalo moc zmysel. 

Musím povedať, že tých 11 dní mi tam neskutočne rýchlo ubehlo! Keď som sa balila, zobrala som si aspoň 2 knihy v pomyslení, že aj tak ich prečítam za 4 dni, lebo však čo viete robiť celé dni na pláži...Opak bol však pravdou a ja som bola aj rada! :) Spoznala som nových a neskutočne super ľudí ,s ktorými som sa teda vôbec nenudila. :) Každé ráno a poobede som hrávala beach volleyball s partiou Nemcov, Turkov, sem- tam prišiel aj nejaký ten Rus. :D Čo sa týka mňa šport milujem, takže pre mňa to bolo niečo super, že si môžem každý deň takto super zahrať s ľuďmi, ktorí to vedia hrať a potom si ísť zase zaplávať do mora a podobne. :) Pre mňa niečo ako raj. A čo sa týka večerov, tak tie boli ešte lepšie! :) Nechýbala párty na pláži a veľa peny a podobne. Takisto som tam spoznala aj troch super ľudí zo Slovenska. Poviem vám dovolenka ako lusk, kde som sa teda vôbec nenudila! :)

Čo ma hneď v prvý deň prekvapilo asi najviac bola toľká prítomnosť nemčiny a Nemcov. Človek by povedal, že s angličtinou sa dohovoríš už všade. Áno je to tak. Ja sa síce nemčinu už nejaký ten čas učím,ale nikdy som jej nevenovala veľkú pozornosť. No poviem vám, že tu ma to celkom dosť štvalo a teda hlavne som bola naštvaná sama na seba, že som ten jazyk tak podcenila. Všade som počula samú nemčinu a vytáčalo ma, že im rozumiem každé 5 slovo! :D Áno, je pravda, že čo sa týka hier a podobne, tak Nemci sú v tomto strašne super a vôbec im nerobí problém sa s vami baviť v angličtine. No ale aj tak. Pomyslela som si aké by to bolo fajn sa s niekým porozprávať aj po nemecky. Zrejme to o mne ešte neviete, ale veľmi rada sa učím jazyky. Teda hlavne angličtinu, tá ma nesmierne baví a úplne najviac na celom učení jazyka ma baví to, keď sa s niekým môžem porozprávať bez problémov. Je to taký ten pocit, že wau super mám zahraničného kamoša a môžem si s ním aj super pokecať. Ten pocit nemať problém sa hocikde s hocikým dohodnúť je fakt super. Takže pre budúcnosť aspoň u mňa je to zlepšenie v nemčine.:D Sama som zvedavá či mi to vydrží. Držte mi palce! :D A ja už pomaly aj končím, lebo toto začína byť asi môj najdlhší príspevok na blogu. :D








You Might Also Like

6 komentárov

  1. na fotkách ti to veľmi svedčí :) ja som tohtoročnú dovolenku tiež veľa hrala volejbal, je super využiť ten čas aj nejako ináč ako polihovaním na pláži ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné fotky a máš nádherné vlásky♥:)
    Verranda

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Baby ďakujem za krásne komentáre :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak v Turecku jsem ještě nebyla a ano, Němci jsou všude :D. Jinak pěkné fotky, jsi velmi sympatická :)

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com