The first day in London

mája 17, 2015


Pekný večer všetkým :) Tak prvý deň v Londýne mám úspešne za sebou. Cesta našťastie prebehla bez problémov a aj keď sme boli celkom dosť unavené z cesty, žiadne oddychovanie sa nekonalo! Hneď ako sme sa zoznámili s našou rodinkou,(ktorá je mimochodom zatiaľ úplne super) a vybalili naše kufre,išli sme sa hneď popozerať po okolí. Je až neuveriteľné koľko sme toho dnes postíhali. Bývame v časti Londýna, ktorá sa nazýva Harrow. Samozrejme neboli by sme to my, keby sme hneď nenašli Primark, dokonca dva. Dnes nám veru počasie prialo a bolo krásne,tak sme sa ešte chvíľku túlali a o tretej sme vyrazili aj s ostatnými spolužiakmi do centra Londýna.

Samozrejme Londýn som si hneď zamilovala, inak to ani nejde všakže ;) V centre sme si stihli obehnúť len Big Ben, Wesminister Abbey a London Eye. Neskôr toho postíhame určite viac.

Hlavnou úlohou dnešného dňa bola orientácia v tomto veľkom meste. Musím sa priznať, že som z tej dopravy tu v Londýne mala celkom strach. Predsa len, tá mapka metra pripomína riadne bludisko! :D Našťastie môžem povedať, že to nie je vôbec také strašné ako to na prvý pohľad vyzerá. :) Myslím, že to spolu s babami zvládneme a nestratíme sa. Aj keď dnes už jedna slabá chvíľka bola :D Nebojte sa, vynašli sme sa a pekne sme trafili k našej rodinke. No a jazda double deckrom dnes nesmela chýbať! :) Na dnes to už bude odo mňa všetko a posielam pozdrav z Anglicka :)


Dom rodinky u ktorej bývame :)



Skúmame metro :)





You Might Also Like

8 komentárov

  1. LONDON znám ale jen z vlastního cestování, byla jsem tam sama,nebo s přítelem celkem 7 krát. Ty jsi cestovala od školy? Nebo s nějakou agenturou? A na jak dlouho? Přeji ti krásné dny v Londýně, ať toho poznáš co nejvíce!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa máš! :) Ja som sa sem dostala cez projekt Erasmus. Budem tu praxovať 2 týždne. A o projekte Erasmus som sa dozvedela prostredníctvom mojej školy :)

      Odstrániť
  2. Londýn je krásne a zaujímavé mesto :) už som tam raz bola asi pred siedmimi rokmi a v lete idem do Anglicka, tak dúfam, že tam pôjdeme :) btw krásne fotky
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je tu naozaj krásne to je pravda,no nie som tu na výlete,takže to bude o to zaujímavejšie :)

      Odstrániť
  3. Snad se ti tam libi:) Jakou praxi tam mas vubec?:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, že áno :) Robila som v jednej účtovnickej firme :)

      Odstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com