Beautiful country

mája 30, 2015


Prajem pekný večer! :) Hlásim sa s ďalším príspevkom, ako inak z Anglicka (ešte ich bude veľa). Dnes vám však už píšem z môjho domova na Slovensku. Chcem sa ospravedlniť,že dlhšie som nepridala nový článok. Človek by si myslel, koľko času tam bude mať po práci a podobne. Pekne som sa prepočítala ! :D Mala som tak nabitý program,že som bola rada,keď sme prišli s babami domov, ľahli na posteľ, pripojili sa na wi-fi a po pár hodinách kecania a závislačenia na sociálnych sieťach odkvecli. :D Chcela som si Londýn užiť tak naplno ako to bolo len možné,pretože je jasné, že nie som v Anglicku každý piatok. Ktovie kedy sa tam zase pozriem :) A nechcela som vám tu písať narýchlo zbúchané príspevky. Chcem aby moje články boli čo najlepšie pokiaľ to pôjde.:)

Zatiaľ som vám ukázala len pár fotiek z mesta a hlavne z centra. Tentokrát vám pre zmenu prinášam outfit. Tieto fotky fotila Laurika, ktorá sa začína zdokonaľovať vo fotení, aspoň ja mám ten pocit. :D Čo už má so mnou robiť, všakže. Bola ale zlatá, naozaj sa snažila spraviť pekné fotky a podľa mňa jej to vyšlo na jednotku ! :) Aspoň mne sa páčia,tak dúfam, že aj vám. Fotili sme v okolí Sudbury, kde sme aj bývali. Je to naozaj veľmi pekná štvrť a ja som ešte doteraz uchvátená z tých ich typických anglických domčekov. Tu v Anglicku sú všetky domy prevažne rovnaké alebo na rovnaký štýl a veľmi sa mi to páči. Človek má niekedy pocit ako keby sa ocitol v rozprávke. :) Aspoň zo začiatku. Potom vám to príde úplne bežné a všedné ako aj nám. No ako môžte vidieť na fotkách je to krása. Aj keď nie každý má rád takýto štýl. Niektorí preferujú skôr moderný dizajn. No práve to mi príde už také všedné. Neviem, možno je to tým, že vo väčšine krajinách sú už samé moderné domy. A tu, keď prídete, máte pocit, že ste proste v inom svete. Jednoducho povedané, Briti  proste majú svoj vlastný štýl. Aj tie kostoly, ktoré tu majú mi skôr pripomínajú nejaký hrad a nie kostol. :)

Čo sa mi v Anglicku veľmi zapáčilo sú rozľahlé a krásne parky. Ale o tom už zase nabudúce. ;) Užite si fotky a pekný zvyšok večera. :)

skirt-Cropp Town, blouse- Shana, jumper- H&M,hat- Gate, shoes- Deichman






A ešte posielam fotky jedného z kostolov v Anglicku. Ako som spomínala, pripomínajú mi skôr nejaký hrad a nie kostol. :)

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Zajímavý outfit, ta sukně je krásný kousek :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/limitovany-beauty-bag.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekný outfit :) sukňa je krásna a anglické kostoly aj mne pripomínajú hrady :D vždy keď sme tam, nemôžem sa vynadívať na tie domy
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com