Christmas morning

decembra 18, 2017




Vianočný sveter, pohodlné šortky, čerstvá káva a medovníčky na stole. Takto nejak začína moje vianočné ráno. Od rána bežia krásne a vtipné rozprávky a ja len sedím pri stromčeku a vychutnávam si tú kávu. Už sa neskutočne teším na túto vianočnú, rannú pohodu. A ak ste študent ako ja, tak si ten oddych a nič-nerobenie užijete o 100-krát viac! :)

A aký ranný zvyk na Vianoce máte vy? Namiesto kávy pijete kakao? A namiesto pozerania rozprávok si radšej niečo pekné prečítate? Viem, že niektorí z vás ozdobujú stromček práve na štedrý deň. Ja som však príliš nedočkavá aby som čakala až do 24tého. Takže u nás stromček stojí už od polovičky Decembra. :)









You Might Also Like

13 komentárov

  1. Wow...it look super amazing...thx for sharing honey...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadáš jako reklama na dokonalej život. Skvělý fotky.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. My už máme stromeček (ze stejného důvodu) od prvního! :) A moje ráno vypadá prakticky stejně, ani žádnou rutinu nemám... prostě si chci pořádně oddechnout a už od rána prožívat naplno vánoční atmosféru.
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Áká si tam cute! A krásne fotky. My stromček zdobíme tak týždeň pred štedrým dňom. Ach a tie vianočné rána! Plné sladkých či slaných dobrôt, veľa čaju a vianočné filmy! Ľúbim toto obdobie!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Naprosto souhlasím s tím, že se těším na to nic nedělání. Ten klid a pohoda mi počas školy hrozně chybí a teď si ho užiju naplno! :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkné fotky, Vánoce z nich přímo dýchají. :) Taky jsem trochu nedočkavá, co se stromečku týče, takže to naprosto chápu. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com