Gold glam

novembra 19, 2017


Veľakrát v živote sa stáva, že máte niečo presne naplánované, niečo o čom máte presnú predstavu ako by to malo prebiehať či vyzerať. Potom príde daná chvíľa a zrazu zistíte, že to celé musíte zmeniť, prerobiť alebo jednoducho musíte improvizovať. Môže ísť o rôzne akcie, ktoré máte v pláne, oslavy vašich detí, priateľov, takisto môže ísť aj o pracovné stretnutia či eventy. Jednoducho môže to byť hocijaká situácia vo vašom živote a každý ten pocit určite poznáte a ste nahnevaní, lebo vaša ideálna predstava pomaličky odchádza a so smiechom vám kýva na rozlúčku. 😃
No a prečo vlastne o tomto hovorím? Pretože sa to dnes stalo aj mne. Tieto krásne šaty mi viseli na vešiaku a ja som mala ideálnu predstavu, že ich pekne nafotíme u mňa doma. Základom bola jednoduchá biela stena, ktorá mala byť v pozadí a super pocit, že neohrozím (opäť) svoje zdravie tým, že budem fotiť vonku v zime, v krátkych šatičkách. Bohužiaľ sa tak nestalo, keďže dnes bolo celkom pod mrakom a svetlo vo vnútri bolo veľmi zlé. Takže som skončila vonku pred mojim domom, ktorý mi "krásne" splýva so šatami. Jo! Super Nika! 😃
Avšak aj tak sa chcem o tieto krásne šaty s rozprávkovou sukňou podeliť! Trend dlhých rukávov je dodržaný a úprimne... vždy som chcela šaty, ktoré majú takto krásne veľkú sukňu! Zlatá s čiernou je podľa mňa veľmi fancy kombinácia! Čo poviete?
Mimochodom doplnky k týmto šatám  sa hľadajú priam samé. Ja som zvolila zlaté lodičky, (ktoré samozrejme splývajú s našim chodníkom → výborne Nika dnes ti to naozaj vyšlo 😃 ) a čiernu kabelku. Takisto nič nepokazíte čiernymi lodičkami.
Ak vás tieto šaty oslovili nájdete ich na stránke: www.satyprestige.sk ← klik. Alebo v kamennom obchode na 2. poschodí v ZOC MAX Žilina.





You Might Also Like

20 komentárov

  1. Ten vršek je opravdu moc hezký, mně osobně by se k němu víc líbila pouzdrová sukně,nebo dlouhá sukně, je to ale můj názor a šatičky ti sluší :) A pozadím se vůbec netrap, všem se nám to stává :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No jasné každý má ten svoj osobitý štýl, v ktorom sa cíti super a odvážne. :) Aa ďakujem :)

      Odstrániť
  2. tak tieto šaty sú fakt krásne a veľmi ti pristanú :) ten vršok je skvelý

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wau tak to jsou hodne super saty. a myslim ze pozadi na foceni nahodou dobry tak v klidu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Velmi hezký outfit!! :) Sukně s topem je trochu netradiční (ač jsou to už hotové šaty), ale líbí se mi! :) Možná bych jen změnila kabelku, popř. botky, těch flitrů už je tam podle mého příliš... :)

    LifestyleBirdie

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Joo, ty botky ti opravdu hezky splývají :D :D ale to nevadí, hlavně že jsou vidět šaty a ty jsou nádherné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Náhodou ty fotky vypadají moc hezky, takže vůbec neřeš to, že je to focené venku před domem :) A šaty jsou překrásné. A ta sukně? To je dokonalost :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  7. A já myslela, že je to sukně! :D Kdyby ten vršek bylo jenom bodýčko, moc by se mi to líbilo. Náhodou, fotky nevypadají špatně :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty jsou nádherné!! Moc se mi líbí zpracování sukně :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. kráááásne šatičky, hneď by som ich brala :)ň

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tie šaty sú nádherne a veľmi ti pristaňu. :)
    Budem rada ak navštíviš aj môj blog.
    https://jullieblog05.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krásnej článek a úžasný fotky! Strašně ti to na nich sluší! 😍👍🏽
    Rozjizdim svůj blog tak kdyby ses mohla třeba jít podívat, byla bych ráda!:) kristymi.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. So many dressesglamchase plum satin dress reviews waiting for your option,if you want to be a beautiful lady,please choose us.
    http://www.glamchase.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com