Mostly on instargram

augusta 08, 2017



Ahojte, ako prázdninujete? Po dlhej pauze som tu s článkom, kde sa vám chcem tak trošku vyrozprávať či už ohľadne dnešnej dobe instagramu, blogoch, tomu akým smerom by som chcela blog uberať a podobne...

Ako som tak uvažovala (a nie raz) o mojich blogových útlmoch/prestávkach, začali vznikať v období, kedy som začala chodiť na vysokú. Paradoxne som si myslela, že počas tohto obdobia budem mať na blog oveľa viac času. Každopádne nejdem sa tu vyhovárať na nejakú školu veď, keď niečo chcete prekážky vás nemôžu zastaviť. Jeden môj obľubený britský youtuber Alfie (môžete ho poznať z kanálu pointlessblog) raz povedal v jednom svojom vlogu: "Once you failed and then you fail better." A podľa mňa má veľkú pravdu. Každý z nás raz zlyhá v tom čo robí alebo sa mu momentálne nedarí...je to v poriadku patrí to k tomu. Podstatné je, že ma chuť a silu sa k tomu vrátiť a chce sa zlepšovať. Z každého pádu alebo neúspechu sa dokážeme poučiť a tak sa aj zlepšovať. 

Počas mojej blogovej odmlky som bola trošku otrávená aj z doby instagramu, ktorá je dnes. Nezdá sa vám, že instagram pomaly ale isto nahradil staré dobré blogy? Čo si vy o tom myslíte? Vnímate to rovnako ako ja? Spočiatku ma mrzela predstava, že blogerky ako ja alebo práve ty čo takisto máš blog sa snažíme vymýšľať rôzne články, či príbehy, upravujeme fotky, snažíme sa zlepšovať design blogu a podobne a niekto si len založí instagramový účet pridáva veselo fotky (niekedy naozaj len o zrkadlo) s popisom pár emoji a má veľa followers a rôzne ponuky o čom by niektoré iné blogerky mohli len snívať. Avšak netreba na tom vidieť len to negatívne. Na druhej strane všetko záleží len na nás a našej šikovnosti, takže žiadne fňukanie dievčence! :) 

Instagram ma vždy veľmi bavil a aj veľmi baviť bude a to, že už pomaly nahradzuje (alebo lepšie povedané už nahradil) blogy nie je až tak na škodu. Treba byť otvorený novým možnostiam, novej dobe a posúvať sa dopredu. Táto sieť, ktorá už nakazila hádam všetkých má aj veľa výhod oproti  blogu. Je to ľahšia cesta ako spoznať/naraziť na veľa skvelých umelcov, fotografov atď.Všetko záleží aj na vašom vkuse. Niekto proste miluje blogy a nestačí mu len instagram, iný zase preferuje instagram. Je to jednoduchšie...otvorím si aplikáciu a hneď mi naskáču všetky nové príspevky nemusím si nič vyhľadávať je to pohodlné a rýchle. Ja osobne nechcem zanevrieť na blog preto sa budem snažiť byť aktívnejšia aj tu nie len na instagrame. 

Takže tí čo radi čítate blogy a aj ten môj ahojte som späť! Haha. :) A tí ostatní, ktorí uprednostňujú svet instagramu, tak má nájdete pod menom @nicol_solcova

P.S. Chcela som vám ešte porozprávať o mojom rozhodnutí akým smerom sa môj blog bude uberať (nielen fashion), ale to až nabudúce, lebo myslím, že čítania máte pre dnešok dosť. :D Inak gratulujem kto dočítal až dokonca a nezabudnite mi v komentároch odpovedať na moje otázky. 

Prajem krásny a slnečný deň :)


Týchto pár fotiek som fotila nedávno. Väčšina z nich poputovala na instagram. :)


Moja izba. Áno...ako môžte vidieť páči sa mi lila farba :D 


Nové lásky, ktoré mi pribudli do botníka. :)


Môj nádherný macko. Dostala som ho od priateľa, ktorého veľmi milujem. :)

You Might Also Like

21 komentárov

  1. Úžasný článek, už se nemůžu dočkat dalších :) A k tomu instagramu, tak na to mám podobný názor jako ty, holt doba se pořád mění a také trendy, které s ní přichází. Řekla bych ale, že já jsem spíš #teamblog :) i když instagram také nejde mimo mě a mám ho ráda.
    jdusizasvym.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V tomto máš pravdu, aj ja som si to v poslednom čase všimla :) ale na blog určite nezanevriem, pretože to je niečo,na čom som už pracovala naozaj dlho a nevzdám sa toho. Teším sa na dalšie články! :)

    a ak chceš, môžeš mi hodiť follow na insta: s.orlling

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja si nemyslím, že by Instagram nejako prebíjal blogy (lebo je stále veľmi veľa ľudí, čo milujú klasické články a nielen krátky popis pod fotkou na sociálnej sieti), ale je pravda, že je každým dňom výraznejší :) ja osobne Insta milujem, baví ma vytvárať si vlastnú galériu a tiež sledovať kopec ďalších, lebo človek tam nájde toľko inšpirácie ako nikde inde :) na druhej strane je ale blog omnoho väčšou srdcovkou!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru a to ma veľmi teší, že stále je plno ľudí, ktorí čítajú blogy. :) Bodaj by to tak ostalo. :)

      Odstrániť
  4. Já si myslím, že na tom něco na 100% je. Ale to stejné bys mohla říct o všem. Lidi už nečtou knížky, ale poslouchají je. Nekupují si noviny, ale čtou si twitter. Nečtou blogy, ale radši se podívají na fotku nebo video. Prostě to tak je. Ale pořád zůstávají ti, kteří jsou věrní i tomu staršímu. Takže zatím bych zase tolik nesmutnila. A jestli tě to potěší, tak já jsem na blogu třeba aktivnější, jak na Instagramu. :D
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak toto si veľmi dobre vystihla! :) Jednoducho čím modernejšia doba, tým sme my ľudia lenivejší. Našťastie nie všetci. :) Ja som tiež ten typ, ktorý uprednostní klasickú knihu ako audioknihu.(Aj keď nie nejako extrémne čítam knihy). :D A výborne to ma potešilo! :)))

      Odstrániť
  5. Já miluju Instagram, můžu přes něj propagovat svůj blog a líbí se mi, že díky Instagramu můžu sdílet krátké posty. Možná jsem otrokem dnešní doby, ale baví mě být aktivní na sociálních sítích, člověk najde tolik inspirace :) samozřejmě mi to ale zase nezasahuje do normálního života :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na Instagrame trávim veľa času a je to dobrá aplikácia, pretože sú tam naozaj pekné fotky a môžeš sa inšpirovať. Avšak blog by som nikdy nevymenila za Instagram. Postnúť niečo na Instagram je oveľa jednoduchšie, no ja veľmi rada píšem a na písanie by som nechcela zanevrieť. Inak pekné fotky :)

    Wear the Confidence

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) A presne tak, tí čo majú radi písanie sa nevzdajú blogovania :)

      Odstrániť
  7. Fotky se mi moc líbí a to hlavně ta poslední :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. téma instagramu je príliš zložitá, hlavne áno, nahradil blogy, ale nie v tom dobrom slova zmysle. presne preto som sa vráila na blog, kde si človek svoje publikum a čitateľov a odoberateľov získa poctivou prácou, nie kúpením si bezvýznamných čísel a mŕtvych účtov, ktoré z vás spravia niekoho, kým nie ste. vidím veľa mladých slečien u nás, ktoré si ich kúpili. je to viditeľné v pomere lájkov ku počtu sledovateľov, ale hlavne je veeeľa verejných štatstických stránok na instagram, kde si človek môže pozrieť každý profil, pomer úspešnosti sledovateľov a aj počet "mŕtvych" účtov, čiže počet kúpených profilov.

    presne preto som prestala sledovať väčšinu ľudí na instagrame. nepáči sa mi to, je to dlhá téma, ktorá zahŕňa oveľa viac... preto je fájn vrátiť sa späť k blogu, kde si každého jedného čitateľa a sledovateľa nesmierne vážim, pretože viem, že sú tam a sú to existujúce účty, ktoré človek naozaj zaujal! :).

    inak krásne fotky! ^^.

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nepřijde mi, že by instagram nahradil blogy. Spíše mi přijde, že je nahradil YouTube. Lidi asi nebaví číst, radši si zapnou video a poslouchají. To je můj názor :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Cute Instagram pics. I follow you,can we follow each other?

    https://elogiosamislocuras.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Bohužel, taky to tak vidím, proto se na vůj instagram snažím psát méně, udržuji to hlavně o fotkách a vše ostatní píšu na blog nebo fb stránku. Naprosto to ale chápu, doba je rychlá, člověk musí rychle zaujmout a proto je jednoduší to vše hodit na insta :)
    Děkuji za komentář na blogu :) Krásný den a krásný blog!
    Ejnets v Lisabonu |instagram: EJNETS

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja ani nemám pocit, že by Instagram nahradzoval blogy, pretože každé je z úplne iného súdku a každé má niečo do seba. Tak ako píšeš Instagram má to, čo blog nie - je to tam v skratke akokeby a zase blog ponúka viac a prehľadnejšie jednotlivé príspevky možno.. Ja mám rada aj aj. Tvoj Instagram som si pozrela a je krásny! A inak.. ja všetku inšpiráciu čerpám hlavne cez Instagram :)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com