tartan bow

februára 26, 2017


Áno mám 20 a nosím vo vlasoch mašľu. Nie veľmi často, ale raz za čas mám náladu a chuť na úplne dievčenský look. Žiaden ženský či elegantný outfit, ale skôr pohodlný,školský a cute look. Ako tento. 

Nie som veľmi typ, ktorý nosí len jeden štýl obliekania. Niekedy mám chuť na šaty, ku ktorým si obujem topánky na opätku, inokedy sú to jeansy, mikina a šiltovka, no sú aj dni kedy sa mi nechce vymýšľať žiaden outfit a oblečiem si prvé čo mi príde pod ruku. Takisto sa vždy vytešujem z nových trendov (niekedy aj výstrelkov) a  neviem sa dočkať ako ich skombinujem. Napríklad kombinovanie vzorov. To ja naozaj môžem o čom svedčí aj tento šál, ktorý keď som videla v obchode bolo jasné, že pôjde pekne so mnou domov. :) Avšak so vzormi treba byť opatrný aby potom človek nevyzeral naozaj ako klaun. 

Ako to máte vy? Som zvedavá, takže mi kľudne dajte vedieť v komentári :))








You Might Also Like

19 komentárov

  1. Tento roztomilý look ti moc sluší, mašlička je úžasná. :) Já také styly střídám, někdy jdu spíš pro eleganci, tedy v bílé a černé, někdy spíš sázím na barvy. Super článek! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) čierna a biela kombinácia tá veru nikdy nesklame :))

      Odstrániť
  2. Mám to jako ty také nenosím jen jeden styl..:) Jinak hezký outfit a mašle ve vlasech v tvém věku je úplně v pohodě..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkný outfit :-) ta mašlička tomu dává šmrnc :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wau, vyzeráš skvelo! Kabát so šálom by som ti hneď vzala :D Ja som už dlhý čas zamilovaná do ležérneho štýlu a oversized vecí :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jéé ta mašle vypadá roztomile a celkový outfit se mi moc líbí. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jeej,to je naozaj roztomilé :) si s ňou veľmi pekná :) ja mám tiež niekedy náladu na elegantný štýl, niekedy na športový...to asi väčšina z nás :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty jsi roztomilá :D naprosto úžasný outfit! ta mašlička je boží <3
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherné fotky, a ta mašle je suprová <3

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No tak s tou mašličkou si úplne zlatá! Neskutočne sa mi páči tá kombinácia s šálom. Celkovo milujem tento károvaný vzor. A pokiaľ ide o to, že máš 20 a nosíš mašľu, nie je na to nič také zvláštne. Skôr mi to príde módne.

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com