Motorbike exhibition

marca 06, 2016


Prázdniny sú už na konci, no a ja som tie moje ukončila v Brne na výstave motoriek. Výstava bola naozaj super, len som mala pocit, že tento rok tam bolo viac stanovísk s oblečením a rôznymi vecami pre motorkárov, ktoré si môžte kúpiť ako samotné motorky. A to je celkom škoda. Aspoň teda pre mňa.

Najviac ma zaujalo stanovisko BMW a to nie len kvôli ich motorkám, ale aj celkovému dojmu. Ich stanovisko sa skladalo z veľa "inšpiratívnych stien". Citáty na stenách dodali tomu perfektnú bodku dokonalosti. Samozrejme sú ľudia, ktorí si tie steny asi ani len nevšimli. Avšak ja som typ človeka, ktorý má rád detaily a hneď mi udrú do očí. 

V ďalšej hale sa neskôr konalo aj vystúpenie motorkárov čo mohlo byť geniálne. My sme však do haly prišli neskoro. Všetci už boli usadení, no nestrácali sme nádej. "Kľudne si aj postojíme", pomyslela som si. Avšak zoberme fakt, že na tento druh výstavy chodia prevažne muži. Všetci tak o hlavu až dve odo mňa vyšší. Nie, nie milá Nikolka....nič neuvidíš, zmier sa s tým. A tak som sa aj zmierila...Snáď budúci rok. ;)

Som zvedavá čo poviete na moje fotky z výstavy! :) Ako som už spomínala vyššie v článku, milujem detaily. A ešte radšej ich fotím. Na výstave sme boli v piatok a bolo naozaj nespočetné množstvo ľudí! Ak ste chceli spraviť nejakú peknú fotku mali ste čo robiť. Na niektoré motorky bola dokonca rada. Buď sa chceli odfotiť spolu s motorkou alebo bez. Pri niektorých situáciách som sa cítila ako hosteska. ktorú neplatia, keďže si ma na motorke fotili aj cudzí ľudia. :D No čo bolo to milé. Ako to máte vy? Ste milovníčky motoriek? Ja som si k nim našla vzťah prostredníctvom môjho otca, ktorý je motorkár. Zatiaľ ich však len obdivujem a nejazdím na nich. :D (V mojom prípade by to asi bolo aj nebezpečné). :D

Z Brna to už bude na dnes všetko, ale ešte sa určite môžte tešiť na fotky z centra mesta a ďalší článok. :)









     Ako správna žena som si musela všimnúť a vyfotiť tieto high heels! :)


    A trošku retra! :) Škoda, že takých motoriek tam nebolo viac :)





    A už len na kávičku! :) Ak ste pozreli všetky fotky až dokonca, tak gratulujem! :D Je ich fakt dosť       veľa. 

You Might Also Like

25 komentárov

  1. So cool!!

    >> http://joandcompanystyle.blogspot.pt/ <<

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To musel byť super zážitok :D
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelé fotky, musela to byť skvelá výstava. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nejsem velkým příznivcem motorek, ale tohle vypadá fakt skvěle:)
    LadyCaterpillar

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekný článok aj fotky!♥

    Krásny deň!
    XOXO

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja nie som moc veľký obdivovateľ motoriek, hoci ich má priateľ rád, hlavne tie staré :)
    Jane´s World

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak to vyzerá nádherne :) Ja som doposiaľ bola len na SK výstavách áut :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc ti to slušelo, krásné kalhoty. Na výstavě byla moje kamarádka a kolegyně z práce a moc si to užily. Já byla naposledy na automobilové výstavě a ta celkem zklamala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Tak teda nabudúce už len na motorky! :)

      Odstrániť
  9. Môj muž je motorkár a priviedol aj mňa k ním, aj keď zatiaľ ešte stále mám pred tým rešpekt. Voľakedy by ma nikto na motorku nedostal. My sme chceli ísť na výstavu do Incheby ale nevydalo nám to. Krásne fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je super! :) Ja mám tiež pred motorkami rešpekt :) Ale odviesť sa nechám veľmi rada! :D Riadiť by som ju už asi neriadila :) V Bratislave býva tiež super. :) Hádam budúci rok sa pošťastí :)

      Odstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com