Bloger roka?

marca 05, 2016

Pekný večer! :) Dnes to bude článok, o ktorom som ani len netušila, že budem niekedy písať! :D 

Jeden večer som si čítala rôzne blogy a narazila som na jednu slečnu, ktorá písala o tom, že je nominovaná a ak chceme,môžeme ju podporiť. Po prvé ma celkom prekvapilo, že táto súťaž je už aj na Slovensku. Doposiaľ som vedela len o tej českej blogerke roku. Predsalen ja som v týchto veciach ešte stále nováčik. Tak som si hneď klikla na stránku, že si teda pozriem, ktoré blogy sú vlastne nominované. Hneď ma napadol blog sweet lady lollipop, ktorý vlastní Ivanka. Ona patrí medzi moje najobľúbenejšie slovesné blogerky a chcela som jej dať svoj hlas, pretože som tak nejako tušila, že ona tam určite nominovaná bude. Tak aj je.  Ale nie o tom som chcela.  :D

Tak si rollujem stránku a v jednej chvíli som myslela, že mi vypadnú oči z očných jamiek. Na stránke z pomedzi blogov sa na mňa vyškierala moja miniatúrna fotka blogu! Po takých dobrých 5 minút som na ten obrázok klikla a čítam: o móde mladej, mladej kočke, čo má štýl a rada tancuje v HipHop Centre, rada cestuje po svete.

Naozaj netuším, kto ma nominoval, ale tej osôbke veľmi ďakujem! Spravilo mi to veľkú radosť. :) A budem rada ak mi tá osoba dá vedieť do komentáru, že to bola ona. :))

No a ak sa Vám môj blog páči a chceli by ste ma podporiť --> klik TU . Nezabudnite potom Váš hlas potvrdiť cez email. Inak sa hlas nezapočíta. :) Vôbec neočakávam, že bude mať nejako veľmi veľa hlasov,no na druhej strane každý jeden hlas od Vás ma nesmierne poteší! :)

No a zajtra sa už môžte tešiť na nový článok. Tentokrát z Brna! :)


You Might Also Like

10 komentárov

  1. Páni, gratuluji moc! To je obrovský úspěch. Jdu přispět hlasem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem k nominácii a držím palce :)

    http://accessoriesforbeauty.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratulujem a držím palce :D
    Môj blog: Girl with pink nails
    GIVEAWAY: TU

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gratulujem! Tiež som ti prispela jedným hlasom :)
    Weirdhouse

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gratuluju ♥ určitě ti hodím hlas ♥ Držím ti palečky ☺
    nikynka01.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pecka gratulujem!!! som na tom ako ty, nováčik na blogovom poli a som neskutočne prekvapená počtom hlasom, normálne nechápačky :D držím palce!!
    Drew's Beauty
    Narodeninová giveaway

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com