Perfect gift for friends or family

januára 02, 2016


Prajem pekný deň! :) Dnes vám prinášam nový článok spolu s novou rubrikou! :) Je to DIY ( do it yourself), kto by ešte stále nepoznal túto skratku. Vianoce sa blížili a ja som rozmýšľala čo mojim najbližším dám pod stromček. Samozrejme už som nejaké darčeky mala kúpené, avšak chcela som byť trošku originálna. Dať tým, ktorých mám najradšej niečo na čom som si dala záležať aby videli ako ich mám rada. A tak ma napadlo...prečo im nevyrobiť hrnček? Hrnček, ktorý by bol len jeden a bol by ich, nikto by nemal taký istý.

Nie je to vôbec zložité. Stačí si kúpiť farby alebo ako v mojom prípade fixy na porcelán a pekný hrnček ( ja som stavila na klasický biely). Potom to chce už len fantáziu a dobré nápady. :) Nakreslíte motív a dáte do trúby zapiecť na 30 minút. Teplota by mala byť 160°C. Nakoniec po 30 minútach necháte vychladnúť v trúbe. Najlepšie však bude, keď sa pri kúpe farieb pre istotu spýtate či farby treba aj zapiecť. Je to kvôli tomu, že v obchodoch je veľmi veľa druhov takýchto farbičiek a pri každých môže byť postup trošku iný. :)

Takže moje Vianoce boli veľmi kreatívne! :D Hrnčekov som vyrobila naozaj dosť a keďže už skoro každý môj hrnček našiel svojho majiteľa, nafotila som aspoň tie, ktoré som vyrobila pre rodinu. Dúfam, že som vás trošku inšpirovala. Podľa mňa je to perfektný darček či už na vianoce alebo na narodeniny. Motívy môžu byť rôzne, takisto môžte na hrnček napísať nejaký odkaz. Je to len a len na vás! :)







You Might Also Like

37 komentárov

  1. Hrníčky se ti moc povedly! :) Já jsem hrozná nešika, takže se do podobných projektů pouštět nebudu, ale baví mě hodně tyto věci pozorovat a číst. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty jsou kásný:-) Už dřív jsem chtěla udělat babičce něco podobného, ale ne s fixama, ale s barvami na keramiku:-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tými farbičkami ešte nemám skúsenosti, ale možno to je ešte lepšie ak máš aj tenučký štetec :) Môžeš sa s tým viac vyhrať :)

      Odstrániť
  3. krásny nápad, všetky varianty sú úplne úžasné :)

    Na mojom blogu práve prebieha giveaway, do ktorej ste všetci srdečne pozvaní! :)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten samý hrneček, na kterým máš nakreslený obličej, jsem dávala k vánocům přítelovi :) Musím ti pochválit tu fotku, co máš v pravo na blogu, děsně ti to na ní sekne :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super nápad:) určitě lepší než takový ty "univerzální" neosobní dárky, jako kosmetika nebo čaje..:D :) p.s. máš krásnej blog:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež si to myslím ;) a ďakujem! :) som rada, že sa ti tak páči :))

      Odstrániť
  6. Vyzerá to veľmi milo a nestojí to skoro nič, skvelý nápad!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja osobne som sama hrnček ešte nevyrábala, ale veľmi rada ich dávam iným na narodeniny či Vianoce. Doteraz som sa snažila im nájsť nejaký, ktorý by ich vystihoval, ale nabudúce možno skúsim aj doma čosi vytvoriť sama :D
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No presne a nemusíš hľadať, ale vyrobíš taký, ktorý sa im bude hodiť! :)

      Odstrániť
  8. Velmi pěkné a originální ale pro toho kdo umí krásně malovat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy stačí na hrnček len niečo napísať alebo nakresliť obyčajný stromček alebo niečo jednoduché..srdiečko alebo podobne :)

      Odstrániť
  9. Jsi moc šikovná, hrníčky vypadají skvěle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Hrnčeky sa ti fakt podarili :) Tiež som takéto vytvárala mamine na Vianoce a myslím, že je to úžasný darček!

    31shadesofaubergine

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jee, ten s tím zlatým "nosem" mi hned připomněl hrneček z pohádky Kráska a zvíře. :) Kouzelný! Takový dárky jsou stejně nejlepší. <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, presne inšpiráciu nájdeš všade! :) A ja sa trošku inšpirovala práve tou rozprávkou ;)

      Odstrániť
  12. Šikulka.Povedené hrnečky! Toho kníráče bych brala hned ,-)
    Meet My Lovely World
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Jéé, hrníčky vypadají moc hezky :)
    www.itisginger.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tie hrnčeky sú naozaj úžasné. Veľmi sa mi páči, ako ti to išlo a aká si kreatívna, že si každému vymyslela niečo iné. Možno by bolo super niečo také dať aj do nejakej tvojej nastávajúcej GA. Čo na to povieš? :) U mňa aj keď je nádherný to má len jednu nevýhodu, keďže máme umývačku, používala by som ho skôr na ceruzky alebo tak, lebo by sa v umúvačke poškodil :(Viem si ho taktiež predstaviť aj ako kvetináč na kaktus alebo menšiu kvetinu :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Veru aj mňa to napadlo,myslím, že v budúcnosti by to šlo! :)

      Odstrániť
  15. To je skvělý kreativní nápad, moc se ti to povedlo! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Enamorada de la última taza. Espero verte por mi blog bonita un besito. http://lassietemaravillasdeamanda.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com