Hello December!

decembra 03, 2015


Pekný večer! :) Aj vy už máte takú skvelú, vianočnú náladu ako ja? (Musím sa priznať, že ja už mám vianočnú mániu skôr ako sa na kalendári objavil 1. December.) :D Ako som sa ešte pred pár dňami v článku sťažovala, že vianočných Mikulášov v regáloch neznesiem, tak teraz nastal ten čas, kedy som s tým úplne v pohode.

Keď u nás napadol prvý sneh, bola som z toho nadšená ako malé dieťa. :) Neviem či tento rok ma nejako obzvlášť pochytila vianočná nálada alebo sa vraciam do detských čias. (Moja mama mi to v poslednej dobe opakuje čoraz viac.) Ja hovorím: No a čo! :D Niektorí neuveriteľne stresujú, kedy upracú celý dom/byt, kedy nakúpia všetky vianočné darčeky, kedy začnú piecť...ja sa na to všetko veľmi teším a tým pádom nemám žiadny stres. A takto by to mali brať všetci! ;) 

Ako rýchlo prišlo moje nadšenie zo snehu s pocitom, že už čoskoro vyrazíme na hory,tak aj rýchlo odišlo. Keď sa teraz pozriem vonku po snehu už niet ani stopy. To mi pripomína fakt, že som si stihla ukradnúť aspoň pár fotiek s prvým snehom! :D Ešte že som to stihla, pretože po 3 dňoch bol fuč. Jasné, že od prvého snehu sa nedá nič čakať, no dúfam, že čoskoro začne mrznúť a napadne riadna kopa snehu. :) A teraz ma všetci aj nenáviďte! Avšak všetci nadšenci lyžovania a snowboardovania ma určite pochopia a držia so mnou! :)

P.S. Nebojte sa mala som aj bundu, ale pod bundou by ste predsa nevideli môj outfit, ktorý je už inšpirovaný Vianocami. ;)





Fluffy jumper- H&M, T-shirt- Camaieu, Trousers- Lindex, Handband- Tally Weijl, Boots- Cropp Town, Earrings- Gate, Red lipstick- Top Shop

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Oh god,to je úžasný <3 Ten světřík je strašně pěkný:))* A celkově je to moc hezky napsaný ^^ Jsem ráda že jsem na tvůj blog přišla:) Super!
    http://essdeesthoughts.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, ty fotky jsou nádherné a neskutečně ti to sluší :))
    A přesně jak píšeš, taky se nestresuju a jen se těším :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super fotky!:) U nás byl sníh asi dvě hodiny, takže buď ráda za dny. Mě teda letos Vánoční nálada asi obešla, vůbec to neřeším, jediné, na co se těším, jsou dva týdny volna od školy.. :D Jinak - máš naprosto boží vlasy!
    http://nessazivot.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) a na tie prázdniny sa teším aj ja a neskutočne! :))

      Odstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com