Photo Diary: Goodbye autumn

novembra 22, 2015


Krásny slnečný deň, zafarbené listy na stromoch a chodníkoch, zapriahnuté kone s kočmi, nádherný zámok Schonbrunn. Tak takáto je jeseň vo Viedni. :) Musím povedať, že v tomto krásnom zámku a záhrade som bola už viackrát a nikdy ma to tam neomrzelo. Minulý rok som sa sem vybrala s rodičmi a s Peťou, ako inak a bol to naozaj skvelý výlet a všetci sme si  ho veľmi užili! :) 

Bolo to celkom dobrodružstvo, keď si spomeniem ako sme sa stratili vo Viedni a ani navigácia nepomáhala, keďže medzi vysokými budovami vo Viedni nebol žiadny signál! :) Nakoniec nám pomohli moje english skills a všetko dobre dopadlo. Zase raz sa mi potvrdilo aký je ten jazyk dôležitý. :) 

Musím povedať, že Schonbrunn je pre mňa ten najkrajší zámok s tou ešte krajšou záhradou. Vždy som domácim závidela, keď si sem prišli len tak zabehať. Stratiť sa v tých krásnych uličkách parku, kde každá z nich hýri inými farbami a vyzerá inak. Nikto by ma nemusel dvakrát prehovárať aby som si sem prišla zabehať alebo sa len tak prejsť. 

Samozrejme nie len Schonbrunn, ale aj celá Viedeň má niečo do seba. Pre mňa je to jedno z najkrajších miest a dokonca by som si tu vedela predstaviť aj bývať! :) No ale kto by nevedel všakže? :) 




















You Might Also Like

4 komentárov

  1. Schonbrunn je prekrásne miesto :) veľmi sa mi páči tvoj outfit a aj krásne slečné fotky ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Schönbrunn je luxusní místo <3
    My tam byli v létě, musím říct, že i na podzim to je určitě skvělé :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru áno :) a v zime vianočné trhy tam nemajú chybu ! :)

      Odstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com