Autumn Carpet

novembra 10, 2015


Pekný večer! :) Tak ako si užívate posledné výkriky jesene? :) Ja nejako takto. Pre niektorých jeseň už skončila ako napríklad supermarkety, kde už od konca Októbra sa na nás spoza pultov usmievajú čokoládoví Mikuláši, anjelici, čerti.Takisto také reklamy v televízii sa hlásia s vianočnými výhodami a darčekmi pre blízkych. No a v takej Prahe alebo v Londýne je už vianočná výzdoba.

V tento čas si vždy hovorím: "Čo sa všetci zbláznili?" Vonku ešte ani stopy po snehu a 15 stupňov. Samozrejme, nie každý November je taký krásny a celkom teplý ako tento. Mám však pocit, že tento rok mi počasie vychádza v ústrety a ja si tak môžem stále užívať krásnu jeseň. :) Aj vy ste taký nadšenci farebných listov a slnka ako ja? :) Práve November je mesiac kedy je lístie najfarebnejšie. 

Preto vianočný stres so zháňania darčekov nechajte ešte bokom a vybehnite von kým je ešte takto krásne! :)

Blouse- Shana,Jumper- H&M,Skirt- Tally Weijl,Knee-socks-Lindex, Bag,Ring-Six,Shoes-Cropp Town, Hat-New Yorker















You Might Also Like

2 komentárov

  1. Jůů, vážně skvělý podzimní outfit! :)
    Já na jednu stranu vždycky nevěříčně kroutím hlavou nad všemi těmi čokoládovými mikuláši, co se objevujou v supermarketech snad už od září, ale na druhou stranu jsem za to i ráda, protože to je signál, že se už blíží Vánoce ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)) to áno mňa tá vianočná atmosféra začína brať vždy ku koncu Novembra :D

      Odstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com