Get the look: Rita Ora

októbra 11, 2015


Pekný večer prajem! :) Ako ste prežili tento týždeň a víkend? Ja tak nejak hekticky ani neviem ako a zrazu je tu nedeľa večer. Každopádne mám pre vás nový článok, nové fotky a novú rubriku: Get the look! :) 

Dnes to bude štýl podľa Rity Ory, ktorá je jednou z mojich najobľúbenejších speváčok. Ako už viete z mojich predchádzajúcich článkov mám veľmi rada aj Rihannu. Samozrejme, je veľa spevákov, speváčiek a skupín, ktoré obľubujem a ktorými sa inšpirujem. A práve toto je jeden z dôvodov prečo som založila aj túto novú rubriku. :) Myslím, že sa mám kým inšpirovať a táto séria článkov sa môže pekne rozrásť. :) A naviac sa môžte inšpirovať aj vy! :)

Povedala by som, že tento outfit je takým mixom jej štýlov. Boyfriend jeans a opásaná košeľa - tak túto kombináciu som na nej videla už nie jeden krát. Plus jednoduché tričko a skvelá kožená biker jacket a street outfit je na svete! :) Ja som už len doplnila špicaté lodičky, ktoré dodajú looku trošku viac ženskosti a robí outfit zaujímavejší. 

Posledná bodka za celým outfitom je účes, ktorý mala v jej najnovšom klipe Body on me. V poslednej dobe som si ho veľmi obľúbila. No a povedzme si, čo by to bol za outfit podľa Rity, keby som to celé nedoplnila červený rúžom? Rita ho má naozaj veľmi často či už v klipoch alebo na rôznych akciách a v rôznych odtieňoch od krikľavej červenej až po tmavú bordovú. :)










Biker jacket- New Yorker, T-shirt and shirt- C&A, Boyfriendjeans- Pull&Bear,higheels- Lambert,Bag- H&M, Sunglasses- Miu Miu

You Might Also Like

12 komentárov

  1. perfektný look, vyzeráš úžasne! bolo by možné, aby si uviedla, odkiaľ jednotlivé kúsky máš? :) aby sme sa mohli porozhliadnuť po niečom podobnom, zaujíma ma najmä tričko a bundička :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Anet! :) Už som šupla do článku môžeš sa mrknúť ;)

      Odstrániť
  2. Parádní outffit :) A máš nádherné vlasy! :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherný outfit a máš krásne vlasy! Na niektorých fotkách sa vážne podobáš na Ritu^^ Weirdhouse

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Těším se na další pokračování!! Miluju výrazné rtěnky, právě mám na sobě křiklavě růžovou a dodá to kouzlo každému outfitu, vlastně jsem i opásanou košili měla včer a na sobě a Rita je super, mám ráda písničku Poison :)

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com