Greeting from Turkey

augusta 15, 2015


Tak po dlhšom čase sa vám zase ozývam! :) Tentokrát z Turecka! :) A to je aj dôvod, prečo píšem až teraz. Som tu už 5. deň a čas mi tu neskutočne rýchlo ubieha! :) Myslela som si, že rodinná dovolenka bude celkom nuda a po pár dňoch nebudem vedieť čo od nudy. Opak je však pravdou!(I'm just lucky girl! ) plávanie v mori, slnenie, každé ráno beach voleyball s Nemcami vás len tak neprejde! :) Samozrejme Turci sú veľmi priateľskí a milí k hosťom a vedia celkom slušne nemecky aj anglicky, takže si tu mám naozaj s kým pokecať aj keď predsalen na Turkov si trošku treba dávať väčší pozor. :D Stačí, že sa len usmejete a už od vás pýta facebook,viber, whatsup alebo telefónne číslo. :D Dokonca som sa tu spoznala aj s pár ľuďmi čo sú Slováci a sú naozaj super! :) 

Dnes vám prinášam len pár fotiek z nášho okolia. Je to tu všetko všade veľmi krásne a ja ako (amatérska, ale veľmi vášnivá) fotografka behám všade ako taká splašená srnka a cvakám a cvakám. :) Zajtra sa chystáme na skvelý výlet, takže sa môžte tešiť na ďalšie fotky. ;)



Tak tieto padáčiky tam môžte vidieť po celý deň! :) A áno, tiež sa na taký chystám a verím, že to bude zážitok na ktorý budem ešte dlho spomínať! :))






You Might Also Like

6 komentárov

  1. Bože, to jsou nádherné fotky! :3 Totálně jsem si to zamilovala, tak si to dál užívej :3 a těším se na další fotky, třeba z toho úžasného výletu, který podnikneš :)
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné fotky:) Do Turecka bych jela také hrozně ráda!:) užívej si to
    Verranda

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com