Wonderful nature in London

júna 13, 2015


Ahojte ! :) Dnes vám zase píšem po dlhšej dobe. Tak fajn... po trošku dosť dlhšej dobe. V Anglicku mi strašne rýchlo ubiehal čas a mám pocit, že keď som sa vrátila späť, čas mi beží ešte rýchlejšie! Neviem čo skôr...Určite to poznáte, hlavne teraz pred letom sa ešte všetci pokúšame opraviť si známky a stresujeme. Teda aspoň väčšina. Niektorí to majú na háku a je im dobre. :D Mne to teda určite nie je jedno a snažím sa opraviť čo sa ešte dá. Minule som sa učila do pol jednej v noci a musím vám povedať, že už budem celá šťastná, keď sa tento zhon a stres skončí. A začnú krásne 2 mesiace plné slnka. :) Už sa neviem dočkať!

Prinášam vám fotky ako inak z Anglicka. Je to neuveriteľné. Človek je tam 2 týždne a má o čom písať ešte taký dobrý mesiac. Je to naozaj krásna krajina aj keď aj ona má určite nejaké tie mínusy. Mňa aj tak očarila. Dnes sa chcem s vami podeliť o fotky z Hyde Park-u, St. James Park-u a ešte jedného parku, ktorý neviem ako sa volal, ale bol blízko domova, kde sme bývali. :)

Už na začiatku, keď sme prišli do Londýna a presúvali sme sa autom k svojej host family. Hneď som si všimla všade tú zeleň. Na pravo či na ľavo samé obrovské plochy trávy. Neskôr zas samé stromy. Vtedy mi prišlo trošku ľúto koľko málo zelene je napríklad u nás v Žiline. Mám pocit, že v poslednej dobe sa skôr ľudia (nie samozrejme všetci) snažia aj tie posledné kúsky zelene zničiť a nie ich rozširovať, či starať sa o ne.  Ako prvý park sme navštívili St. James Park. Tento park je skôr botanický. Je tam veľa stromov krásne jazierko, kvety. Ďalší park, ktorý sme navštívili bol slávny Hyde Park. Áno, vedela som, že ten park je veľký, ale že je až taký obrovský, tak to som vážne nečakala. :D Obrovské trávnaté plochy, kde ľudia sedeli v skupinkách len tak na zemi alebo si hádzali lopty a podobne. Dokonca tam boli lehátka, kde ste si mohli povegetiť :) Po okrajoch boli samé stromy a dokonca sa tam dá požičať bicykel a prejsť si tak hádam aj celý park. To sa mi veľmi páčilo :) Je tam aj krásne jazero. Park je taký obrovský, že pri bránach a na konci máte vždy aj tabuľu s celou mapou parku. Keď sme odtiaľ odchádzali prechádzali sme ešte aj cez záhrady,ktoré boli tiež prekrásne. No a samozrejme nesmeli chýbať veveričky. Tie sú v tom parku naozaj všade a vôbec nie sú plaché :) Tak a teraz si už len užívajte fotky a pekný večer prajem :)

St. James Park :)


Moje dve skvelé spolužiačky :) Cez obed nám začalo trošku pršať. Našťastie sa hneď vyčasilo. Typical London :)


Hyde Park :)











A ešte jedna z parku blízko našej host family :) 

You Might Also Like

8 komentárov

  1. NIKY!!!! To je náhoda! Otevřela jsem si tenhle příspěvek s tím, že si ho přečtu a koukám na tu tvoji fotku v záhlaví a říkám si, ta slečna je mi nějaká povědomá, pak mi došlo, že si mi psala koment, že jdeš taky na 1D a pak mi to docvaklo, když jsem si přečetla tvoje instagram jméno! Čekaly jsme spolu na koncert v red zone, ta fanynka Tokio Hotel, vzpomínáš? Po koncertě jsem si na tebe brala kontakt, ale FB mi tě nevyhledal. Jsem ráda, že jsem tě našla!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aaa tak toto je geniálne !! :O :)) jasné,že si ťa pamätám, už sa máme v priateľoch ! :))

      Odstrániť
  2. Tak to jsou nádherné fotky!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vážne krásne fotky :)

    Budu ráda, když se mrkneš na muj blog a klidne zanecháš i komentář :) ->> http://nelatrebatic.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Londýn je úžasný, četla jsem že si byla na 1D, taky jsem byla se Zuzou potom ! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To teda je :) áno bola a bol to neuveriteľný zážitok,ktorý mi ostane už dokonca života :)) a pre teba určite tiež ;)

      Odstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com