From London with love

júna 24, 2015


Pekný večer :) Tieto fotky boli fotené počas mojich snáď najlepších a najkrajších dní...v tomto roku! :) Budú to spomienky, na ktoré nezabudnem a budem si ich stále pripomínať. Ak sledujete môj instagram viete, že ja som mysľou ešte stále v Anglicku. :)

Bol pondelok a v Anglicku bol sviatok - Bank holiday čo bolo pre nás super, pretože sme mali ďalší deň voľna! :) S Laurou sme v ten deň toho postíhali až až. Najskôr sme hľadali ferrari shop, ktorý sme nakoniec nenašli a zistili, že už ho zrušili a nie je tam. Mal byť na Regent's Street. Namiesto toho sme tam však objavili aj iné zaujímavé obchody. Na tejto ulici nájdete obchody s luxusnejšími typmi značiek ako je Michael Kors, Calvin Klein či taký pán Karl Lagerfeld. Tak trošku sme sa tam potúlali a kúsok od tejto ulice sme našli ďalšiu, kde sme nafotili aj tieto fotky. A ako to už poznáte, keď sa ženy rozbehnú v nakupovaní, nemohlo to skončiť inak ako návštevou Oxford Street, ktorá sa vlastne napájala na Regent's Street. No a z Oxford Street to máte už len kúsoček do Hyde Parku. Perfektné miesto na lunch break a chill. Nemyslíte? :) 

V staršom príspevku som spomínala, že práca v Londýne nás s Laurou moc nebavila a ani sme si nemohli pokecať s kolegami. To sa však neskôr zmenilo. Našťastie! :) Zrazu to v tej práci bola celkom zábava. Aj keď sme mali stále veľa práce, ktorá nás moc nebavila, aj tak sme sa za celý deň veľa krát nasmiali. :) Či už na našich kolegoch (viem nie je to asi veľmi slušné,ale občas nám to nedalo). :D Chvalabohu, že nevedeli po slovensky. ;) Sem tam sme s nimi aj zavtipkovali alebo teda náš kolega si z nás uťahoval. Asi ste už počuli, že o Angličanoch sa hovorí, že majú suchý humor. Náš kolega bol síce Ind, ale na suchý humor mal priam talent. Na tom sme sa tiež nasmiali. A samozrejme za jeden deň sa nám stalo toľko smiešnych situácií a zážitkov, že deň ubehol celkom rýchlo a večer sme si to všetko znova pripomínali a smiali sa. Napríklad, keď sme čakali na zastávke na autobus a zrazu sa pri nás zastavil nejaký chlap na bicykli a spýtal sa či máme priateľov, pretože on si práve hľadá ženu.:) 

Najviac sme si pokecali s našimi kolegami, keď už sa nám krátil pobyt v Anglicku. Bohužial. Avšak dozvedeli sme sa veľa zaujímavých informácií. Napríklad náš kolega má jednu ženu a chcel by ešte ďalšie tri. :D Chceli sme ho presvedčiť, že by mal byť ženatý len s jednou ženou a mala by to byť jeho true love, neúspešne. Ževraj mať 3 ženy je praktickejšie. Keď ho jedna omrzí, ide za ďalšou a zase naopak. Veľmi praktické riešenie čo myslíte? :D


Blouse, Jacket- from Poland, Jeans, Bag- H&M, Oxfords- CCC, Hat- Gate

Na Piccadilly :)


You Might Also Like

12 komentárov

  1. Můžu ti ukradnout vlasy? :D
    Koukám, že jsem jedna z mála, která ještě nebyla v Anglii... asi bych s tím měla něco dělat :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je tam krásne ak budeš mať možnosť,tak určite neváhaj a choď ;)

      Odstrániť
  2. nemáš tam víc takových stories z Londýna, jestli ano, sem s nimi ♥ Moc ti to sluší, jako na všech fotkách. Já i po tom roce jsem myšlenkami stále v Anglii. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No jasné pozri staršie príspevky z Anglicka ;) a ešte určite niečo napíšem ! :) Mohla by som tu postovať o Anglicku aj pol roka a stále by som mala o čom :) a to som tam bola len 2 týždne :O :) Áno, proste tú krajinu sa nedá nezamilovať! A ďakujem :))

      Odstrániť
  3. slusi ti to:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. London je nadherny! A zda se mi, ze tam hezky zapadas :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)) Tiež mám taký pocit, že som sa do toho mesta rýchlo vžila :D :)

      Odstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com