Goodbye Slovakia

mája 16, 2015


Krásny deň ! :) Ako víkendujete? :) Dnes vám posielam nový outfit, ktorý sme fotili so sesternicou ešte cez týždeň. Konkrétne vo štvrtok. Veľmi som sa na ňu tešila, keďže som ju už dlhšiu dobu nevidela. Keď som sa však ráno zobudila a neviem teda ako to bolo u vás,ale u nás bola strašná búrka. Vtedy som si povedala,že z fotenia, ktoré sme mali naplánované nič nebude. :( Nevzdávala som to a foťák predsa len zobrala. A spravila som dobre! :) Mali sme šťastie. Aj keď skoro celý deň bolo škaredo a pršalo na chvíľku sa vyčasilo a pre nás to bol jasný signál aby sme to hneď využili! :) 

Dnešný outfit je taký mestský a ako ja hovorím: comfy :) Neviem ako vy, ale ja milujem boyfriend jeans a je mi jedno či si niekto myslí, že nám ženám to deformuje postavu.Ja si to nemyslím. Sú veľmi pohodlné a dajú sa super kombinovať. Je však dosť ťažké nájsť tie pravé, ktoré vám aj dobre padnú. Ja som tiež dlho hľadala a nakoniec som našla: :) A vytešujem sa z nich dodnes ako také malé decko. ;) 

Ešte by som vám chcela oznámiť jednu novinku, ktorá súvisí aj s názvom k tomuto príspevku. Chystám sa do Londýna na 2 týždne. Idem tam na prax a túto skvelú možnosť som dostala od našej školy cez projekt Erasmus. Pamätám si,že už v prvom ročníku sme snívali a dúfali s mojou najlepšou kamarátkou ako tam pôjdeme. A je to tu ! :) Dostali sme sa tam obidve :) Je to až neuveriteľné a veľmi sa tešíme,no zároveň máme trošku aj obavy. Predsa len, nevieme presne čo nás čaká. Beriem si so sebou aj môj notebook,takže sa môžte tešiť na pravidelné príspevky z Anglicka. 

jacket- from Poland, t-shirt- Lindex, boyfriend jeans- Pull&Bear, shoes- C&A, bag- H&M, sunglasses- from Croatia







You Might Also Like

10 komentárov

  1. Bombové fotky 😍 :) uži si Londýn

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Užij si to a jsi opravdu krásná! :3 Moc Ti to sluší. :)
    clairer-blog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásný outfit, sáčko ti tiše závidím :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/in-mood.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) a sáčko skús pozrieť v orsay ale o v gate síce to bolo už dávnejšie, ale videla som tam podobné :)

      Odstrániť
  4. krásne fotky, veľmi ti to pristane :) uži si Londýn
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gratuluji k erasmu, to je rozhodně vždy skvělá zkušenost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. V jednoduchosti je krása, sluší ti to.

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com