Bitch don't kill my vibe

mája 08, 2015


Prajem dobre ránko ! :) Tak ako ste začali piatkovať? :) Ja som začala výborným zeleným smoothie a chystám sa cvičiť s mojou parťáčkou Baškou na Vodné Dielo. Koho by zaujímalo ako sa mi smoothie podarilo kuknite môj Instagram. Je naozaj vynikajúce,lepšie som hádam ešte ani nemala. 

Dnes vám prinášam taký street outfit, ktorý sme fotili približne pred týždňom. Tieto krásne fotky nafotil môj šikovný kamoš Robo o ktorom som vám už spomínala v minulom príspevku. Z fotiek som naozaj nadšená,mýslim,že sa vydarili. Kto ešte nevidel Robov blog, ta klik TU

Môžem povedať,že tento štýl nosím najradšej hneď po šatách a sukniach samozrejme ;) Mám k nemu naozaj blízko, keďže mám celkovo rada Hip Hop kultúru a móda k nemu neodmysliteľne patrí. Keď sa spojí slovo Hip Hop s módou veľa ľudí si hneď predstaví široké tepláky až po zem a rozťahané tričko. Vôbec to tak nie je. Hip Hop kultúra sa stále vyvíja a ide dopredu. Tak ako tanec, hudba, grafity,tak aj štýl obliekania. Ten môj outfit je tak trošku svojský, keďže milujem vysoké kraťasy, no mýslím, že to spolu funguje :) 

Koho by zaujímalo odkiaľ mám kraťasky,tak vás ženy musím sklamať. Vyrobila som si ich sama. Teda skôr prerobila. Určite to poznáte, keď doma upratujete skrine a vyhadzujete staré veci čo majú hádam 100 rokov. Ja som pri tomto upratovaní našla doslova poklady. Mamine staré,dobré "mrkváky" z 80-tych rokov. Stačilo ich len odstrihnúť a hneď som mala dvoje nové kraťasky s vysokým pásom. Teraz si predstavte to moje nadšenie :D Skúste aj vy pohľadať v maminom starom šatníku, možno aj vy nájdete nejaké poklady z Tuzexu ;) 
Prajem krásny piatok 

jacket- Tally Weijl, Dres- Cropp Town, shorts- DIY, timberland shoes- Cropp Town, backpack- Shana, snapback- OBEY, scarf- New Yorker












You Might Also Like

11 komentárov

  1. Viac úsmevu na fotkách inak super:)
    www.lindatayllor.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento post som chcela spraviť tak troškuviac dramatickyý,preto taká vážná tvár :) ale neboj v tom ďalšom bude úsmevu a úsmevu ;)

      Odstrániť
  2. krásny outfit :) páči sa mi, že si zladila Timberlandy s kraťasmi a fakt by som nepovedala, že si si ich vyrobila :D
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásný outfit, nádherné fotky a báječný blog! ♥ :)
    http://lucastira.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com