Black and white

marca 18, 2015



Čierno biela kombinácia je proste nestarnúca klasika a ju milujem. Vďaka konečne krásnemu počasiu som mohla oprášiť moje obľúbené kraťasy, ktoré nosím veľmi často cez jar/leto. Možno práve preto,lebo som si ich spravila sama. Pôvodne to boli dlhé,zvonové rifle mojej maminy z roku...no je to už dávno :) Ani neviem čo ma to napadlo. Asi som sa jeden pekný,letný, prázdninový deň veľmi nudila. Poviem Vám teda bola to riadna makačka. Ak si myslíte, že som len našla staré rifle a odstrihla ich,tak sa mýlite. Rifle som chcela mať pekne potrhané a párala som ich pinzetou, škrabkou na zemiaky...neviem či mám ďalej pokračovať. :) Našťastie sa mi to podarilo a všetko to úsilie nezišlo nazmar. Vždy ma bavilo nachádzať staré kúsky a prerábať ich podľa mojich predstáv.Pár takých kúskov už aj mám a postupom času sa s Vami o ne určite podelím. Krásny zvyšok tohto slnečného dňa :) Maturantom veľa šťastia a tí šťastlivci čo dnes majú kvôli maturám voľno (ako aj ja) odkazujem: Vybehnite von a neseďte doma, keď je tak krásne...škola nás počká ! :D :))



shirt- F&F, shorts-DIY, belt and bag- H&M, shoes- C&A,watch- e-bay







You Might Also Like

11 komentárov

  1. Brutálne fotky :O ☺ čierno biela nikdy nesklame :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tomuto sa hovorí outfit!! Fakt krásne fotky,oblečenie,detaily. Nádhera Nikuš chválim ťa ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Och bože, ty botky ^^.
    Zvu Tě na SOUTĚŽ , ve které můžeš vyhrát den se značkou Yves Rocher, se mnou, dalšími bloggerkami a především se zúčastnit projektu, díky němuž můžeš ukázat svou lásku k přírodě :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. slusi ti to, pekna taska:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásny outfit :) páčia sa mi tvoje slip on tenisky :)
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mně se taky líbí boty. :) jinak bych tě ráda pozvala na můj blog www.jojovictus.blogspot.com , kde najdeš příspěvky o modelingu, zdravém jídle, módě a cestování. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ďakujem baby :) Blogy určite kuknem :))

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com