Life update

júla 15, 2019


Ahojte!
Po naozaj dlhej dobe sa opäť hlásim. A veruže to bola naozaj dlhá doba...veď posledný článok je ešte zimný.  Začiatkom tohto roka som toho mala veľmi veľa v škole. Hneď ako mi skončil zimný semester som sa vrhla na písanie bakalárky, potom prišlo skúškové, no a obhajoby. Našťastie to všetko skvelo dopadlo a už aj ja sa môžem pochváliť titulom Bc. :)


Na prvých dvoch fotkách môžete vidieť môj outfit z promócii. Nesmela chýbať ani spoločná fotka s mojou sesternicou Peťkou. Ak by ste chceli vidieť viac fotiek z tohto môjho významného dňa, stačí si rozkliknúť môj Instagram. Síce som prestala byť aktívna na blogu, len čo prišlo viac školských povinností, no IG som celkom zvládala. ;)

⦿

Pred promóciami sme s Peťkou stihli navštíviť Viedeň, kde sa konal koncert Tokio Hotel. Mám tu nejakých fanúšikov tejto nemeckej skupiny? Počas môjho pubertálneho obdobia som si túto skupinu veľmi išla! A samozrejme nakazila som aj Peťu. Vtedy som mala také rockové obdobie haha dokonca si pamätám ako som si kúpila vybíjaný čierno-ružový opasok a myslela som si aká som cool. No vtedy tie opasky vážne frčali! Dokonca aj v dúhovom prevedení...Časom sa skupina odmlčala a potom prišla s novým žánrom hudby, ktorý sa mi tiež páči. Milujem hudbu a nemám len jeden obľúbený žáner.



Koncert bol skvelý a tiež nostalgický. Proste nie je nič krajšie ako si zatancovať a zaspievať na staré hity, ktoré vám okamžite pripomenú určité životné obdobie a zážitky. ♥

⦿

Pokiaľ mi to čas dovolil a naskytlo sa pekné počasie, vybrala som sa do hôr. Samozrejme do mojej milovaje Malej Fatry. Keď sa vyveziete hore lanovkou, máte veľmi veľa možností kam ísť. Ja to hovorím stále a pripomeniem vám to znova. Hrebeňové túry sú najkrajšie túry. Tentokrát sme pri rázcestí zvolili odbočku do ľava, smerom k Rozsutcu. Naozaj odporúčam tam ísť, naskytne sa vám množstvo prenádherných výhľadov. 

⦿

Tento večer bol naozaj sick! :D V Žiline bola Adelkina talkshow: Trochu inak, kde bol hosťom aj Juraj Šoko Tabaček. A kde je Šoko a Adela, nemôže byť nuda. Adela patrí medzi moje obľúbené moderátorky a Šokove stand upy mám napozerané aleže naozaj všetky. ♥

⦿


Hááádajte...Opäť som sa vybrala do Fatry, tentokrát som si vybrala Zbojnícky chodník čo už nie je síce hrebeňová túra, no ponúka množstvo pekných výhľadov, veď posúďte. ;) Ak by niekoho zaujímal plán celej túry, odkiaľ a kam sme až išli, stačí kliknúť na môj IG @nicol_solcova, kde v uložených stories (Slovakia) nájdete všetky potrebné informácie. 

⦿


Ďalší mini trip bol na rozhľadňu v Strečne, kde som bola s rodinou a mojim priateľom Jakubom. Ale pozor! Je to makačka! Celý čas pekne do kopca. :)

⦿


Jedným z posledných výletov, ktorý som absolvovala bola Stezka Valaška v Českej republike. Naozaj nádherné miesto a zo Žiliny je to len 1h a 30 min. Okrem rohľadne sa tam dá ísť aj na rôzne túry, tiež sa tam dajú požičiať kolobežky, je tam množstvoj reštaurácii v dreveničkách a takisto je tam aj lanovka. Určite je to jedno z miest, kde sa chcem v najbližšej dobe vrátiť a preskúmať ešte viac. :)

⦿

Dúfam, že sa vám môj life update páčil. Už čoskoro odchádzam za ďalším dobrodružstvom, takže sa určite ozvem. Majte sa krásne.


You Might Also Like

26 komentárov

  1. Je jasné, že během psaní bakalářky se to nedá všechno úplně stíhat tak, jak by si člověk představoval. Každopádně ti gratuluju k titulu! :) Ty výlety v horách jsou krásné, mají prostě svoje specifické kouzlo stejně, jako třeba pláže.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne! :) Presne tak ako more, tak aj hory majú čosi do seba, svet je nádherný ani si neviem vybrať či mám radšej more alebo hory, či púšť alebo zelené lúky... :)

      Odstrániť
  2. Super fotky. Moc gratuluji k titulu!:) Ty fotky z výletů jsou přímo nádherný, miluju naši a Slovenskou přírodu a lesy:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky, miesta ešte krajšie a gratulujem k získanému titulu! :)

    THE EFFLORESCENCE GIRL

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky jsem letos získala Bc, takže vím, jaký s tím byly starosti. Moc ti gratuluji! ♥

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  5. gratulujem :) tešíme sa na ďalšie články

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gratuluji a měla si nádherné šaty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pred promóciami sme s Peťkou stihli navštíviť Viedeň, kde sa konal koncert Tokio Hotel. Mám tu nejakých fanúšikov tejto nemeckej skupiny? Počas môjho pubertálneho obdobia som si túto skupinu veľmi išla! bed sheet , bridal bed sheet set , bed sheet , nishat bed sheets , bedspreads , comforter sets , razai set , sofa covers , cushion covers , fleece blankets A samozrejme nakazila som aj Peťu. Vtedy som mala také rockové obdobie haha dokonca si pamätám ako som si kúpila vybíjaný čierno-ružový opasok a myslela som si aká som cool. No vtedy tie opasky vážne frčali! Dokonca aj v dúhovom prevedení...Časom sa skupina odmlčala a potom prišla s novým žánrom hudby, ktorý sa mi tiež páči. Milujem hudbu a nemám len jeden obľúbený žáner.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I am frequent visitor of your website as i love to read out the articles posted on your website. At the same time i request to post some great article on A Level Schools In Dubai and similar as well. Thanks !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Thanks for taking the time to discuss and share this with us, I for one feel strongly about it and really enjoyed learning more about this topic. Please share some more useful info on Best Gynecologist In Sharjah also. I can see that you possess a degree of expertise on this subject.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. The best part of your articles that they have perfect Content Quality and Quantity. Do write something on Best Photography In Chandigarh also. Honestly, you posses great Writing Skills.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. The best part of your articles that they have perfect Content Quality and Quantity. Do write something on Best Photography In Chandigarh also. Honestly, you posses great Writing Skills.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. "
    We are the team from Tropika Club Magazine.

    Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks. To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

    Check out some of our articles below; they are a good read:

    1. Control Your Time With This Helpful Advice

    2.COVID-19 Circuit Breaker: What's Allowed and Not Allowed?

    3. Singapore's Solidarity Budget for COVID-19 Explained

    4. The Best Ways to Eliminate Blackheads

    5. A Culinary Cut Above: Fast Cooking Tips"

    OdpovedaťOdstrániť
  13. "Good read and appreciate for sharing this.

    We are from Tropika Club Magazine
    To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please visit Tropika Club now.

    Some of the articles at Tropika Club Magazine would be:

    1. What's the Correct Order of Skincare?

    2. What's Most Effective for Wrinkles Under the Eyes?

    3. 7 Best Places to Buy Supplements Online in Singapore

    4. Expert Tips for Beautiful Long Asian Hair

    5. 7 Free things to do in Singapore "

    OdpovedaťOdstrániť
  14. "

    Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks. To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

    1.Tropika Club has published 300 articles and posts!!

    2.6 Tips to Stay Healthy While Staying Home

    3.Top 10 Best Men's Cleansers in Singapore

    4.Top 10 Best Men's deodorants in Singapore

    5.Top 10 Best Facial Mist in Singapore"

    OdpovedaťOdstrániť
  15. "
    Great post! We would like to feature your post on Tropika Club too if that's possible?
    Tropika Club Deals is part of the Tropika Club ecosystem:

    Tropika Club Magazine – Get the latest scoops on beauty, grooming and wellness
    Tropika Club Deals – Search for the best voucher and coupon deals
    Tropika Club Bookings – Discover and book services at amazing off-peak discounts

    Tropika Club Magazine crafts and curates articles for the discerning male and female. We provide up-to-date articles on Beauty and Vogue for gals, and articles on Grooming and Style for guys. Supporting Tropika Club’s vision to bring the best beauty, wellness and fitness services to our visitors, we also have a review section on the best services and selections under Top Picks.
    "

    OdpovedaťOdstrániť
  16. "
    Great post! We would like to feature your post on Tropika Club Magazine if that's possible?
    Tropika Club Magazine is part of the Tropika Club ecosystem:

    Tropika Club Magazine – Tropika Club Magazine crafts articles on all things Singapore, but with a greater emphasis on local businesses based on our #SupportLocalSG initiative.
    Tropika Club Deals – Tropika Club Deals brings to you great deals and offers from our merchants in the form of amazing discounted vouchers and codes. In addition, enjoy cashback as much as up to 5% for each purchase you make, regardless of the amount you spend.

    Tropika Club Magazine cover a range of topics, ranging from Restaurants and Bars, Beauty and Wellness Salons, Top 10 rankings and listicles, Top Eats as well as What's On at The Moment."

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Very Nice and Informative Article. Share something on Multi User Grossing Station.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. "Pinning some posts from Tropika Club Magazine.

    Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks. To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

    Check out some of our articles below as our contribution to your blog roll:

    1.Top 10 Best Bronzer in Singapore

    2.Top 10 Best Lip Stains in Singapore

    3.Why Am I Losing Instagram Followers?

    4.How Your Habits Will Determine Your Future

    5.Top 10 Best CC Cream in Singapore"

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Keep doing this work also have a look at this IUI Cost In Faridabad and help me to understand new things so thank you for sharing this informative post.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Thank you for this informative post it really helped me and contains some interesting topics so keep writing this kind of blog also have a look at this IVF Centre In Faridabad

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Thank you for this informative post it really helped me and contains some interesting topics so keep writing this kind of blog also have a look at this Best IVF doctor in Faridabad

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com