leo

februára 10, 2018


Určite každá z vás poznáte ten pocit, keď ráno vstanete a absolútne nemáte chuť vymýšľať čo si oblečiete. Ja nie som žiadnou výnimkou. Hm...buď vstanem ráno ľavou nohou alebo je vonku škaredo a nemám náladu, a možno som len išla spať  neskoro v noci a jediné čo mi chodí po rozume, keď mi zazvoní budík sú výhovorky prečo z tej teplej postele nevstať. To sú možno tie príčiny, ktoré máme všetky ženy. V také dni to riešim vždy mikinou a nejakými džínamy/nohavicami/legínami.

  Avšak to, že nemáme chuť ráno vymýšľať kreatívne a chic outfity ešte neznamená, že musíme začať deň ako šedé myšky. Aj taká obyčajná mikina môže vyzerať dobre a zaujímavo spolu s úzkymi džínamy alebo ako v mojom dnešnom prípade: s koženými legínami. Na to stačí hodiť výrazný leopardí kabátik, obuť pohodlné tenisky, všetky potrebné veci nahádzať do veľkej kabelky a celé to zakončiť easy účesom...hlavne, že mi vlasy nezavadzajú a vyrážam do ulíc. :)









You Might Also Like

12 komentárov

  1. Krásný outfit, ty kožené legíny vypadají skvěle:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Outfit je fakt super, úplně si umím na sobě něco takového představit v nějaký takový den, jak ho popisuješ. I když nevím, jak s tím potiskem, já jsem zkrátka jen na černou, šedou a bílou. :D Ale třeba bych se odvážila.
    Kout světa

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak v tomhle se v ulicích určitě neztratíš :) sluší ti to :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Leopardí vzor som vždy považovala za taký príliš šialený až extravagantný, ale ty si to dokázala skombinovať tak pekne, že nemám vôbec pocit, že je to niečo "veľa". Proste to k sebe ide, vyzerá to skvele a rovnako vyzeráš dobre aj ty :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  5. A stejně vypadáš skvěle, jak ty to děláš? :-)

    www.outcryblog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten kabát je úžasný! :)<3
    A ještě v kombinaci s lakovanými kalhoty vypadá fakt skvěle. :))

    B&M&P

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som neni moc na leo vzory, ale tebe to veľmi svedčí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Baby ďakujem za krásne komentáre ste super!❤️❤️

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com