High Tatras

novembra 03, 2017


Počas každého ročného obdobia sa sem veľmi rada vraciam. Štrbské Pleso. Vždy keď som tam, mám pocit, že som v rozprávke. Tento rok som tu prvýkrát zažila jeseň v plnej kráse aj s mojou sesternicou Petrou. Takto nejako som trávila tohtoročné, jesenné babie leto. 
Úvodná fotka článku patrí medzi moje najobľúbenejšie. Kvôli zasneženým vrcholom, ktoré sa pýšia nad prenádherne sfarbenými stromami. A pod všetkou tou krásou je pleso. (Už tam chýbajú len tie kačky čo tam sú, no nevadí možno nabudúce.) 😄
A čo vy? Ako ste príjemné, slnečné počasie využili vy? 









You Might Also Like

21 komentárov

  1. Krása! Hlavne tá prvá fotka je úplne nádherná, myslím, že na jeseň som tam nikdy ešte nebola. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tento rok prvýkrát a som rada,že som tak aj urobila, tento rok bola krásna jeseň :)) a ďakujem 😇

      Odstrániť
  2. Vypadá to opravdu kouzelně. :) Já poslední dobou nemám úplně tolik času, ale pokaždé, když je ještě takhle hezky, tak se snažím alespoň jít ven nebo si někam sednout na kávu. :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To aj ja lebo už aj teraz v Novembri je dosť sychravé počasie a bude také až do Marca ako vždy :/ Ale hádam sa nám pošťastí ešte pekná zima bez kaluží a blata 🙏🏻

      Odstrániť
  3. Júúú jedno z mojich obľúbených miest!! :) Krásne fotky :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádhera! My sme boli v Tatrách tieto prázdniny, ale úž som si ich takéto jesenné veľmi neužila, keďže tam bola od nedele snehová kalamita:( Tak aspoň ten sneh som si užila!

    Saja Frey Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Štrbské pleso je kúzelné miesto, a vždy keď máme možnosť, tak sa tam s priateľom ideme aspoň prejsť :) pre nás mestských ľudí je to naozaj vzácnosť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno je to naozaj príjemná prechádzka !:) Hlavne to ocenia ľudia,ktorí nie sú moc na turistiku, no prírodu majú radi.

      Odstrániť
  6. To jsou krásné fotky! První a poslední se mi líbí nejvíce. Nemůžu se dočkat, až se do Tater také podívám :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Thank you,it is good material to read this post increases my knowledge. What a wonderful piece of information. Admiring the time and effort you put into your blog and detailed information you offer.
    hotmail account

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.
    hotmail sign up login
    login hotmail

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Wonderful site. Lots of useful info here. I’m sending it to several pals ans additionally sharing in delicious. And obviously, thanks to your sweat!

    fnaf 4
    games for kids online

    OdpovedaťOdstrániť
  10. I really enjoyed reading this post, big fan. Thanks for sharing valuable information to us. Keep up the good work W88asia

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Buy residential ready to move in independent villa in Greater Noida and ready to possession plots in your budget at divine residency Noida.

    Villa projects in Greater Noida West

    OdpovedaťOdstrániť
  12. This program is modern design software that fits 3D models created from existing products. Autocad 2016 Keygen Download is also available for civil engineers, architects, programmers and other organizations designed for their daily work. There are many tools and equipment that need to be customized to make your work easier. This application is computer compatible and works on mobile devices. The best thing about this app is its animated use.
    AutoCad 2016 Product Key
    EZdrummer Keygen Download
    Nitro Pro Free Download
    ApowerMirror Activation Code

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com