Throwback: Christmas Market

decembra 29, 2015


Pekný večer prajem! :) Tak ako prázdninujete? Mne tie dni veľmi rýchlo ubiehajú. Až prirýchlo... Dnes som si tak trošku zaspomínala na vianočné trhy konkrétne vo Viedni. Bola som tam už veľa krát a tá atmosféra ma nikdy neprešla. Tento rok som mala na pláne navštíviť iné mesto ako je napríklad Budapešť. Počula som, že je tam dokonca ešte krajšie ako vo Viedni. Bohužiaľ sa mi tento rok nevydarilo navštíviť ani jedno z tých čarovných miest, ktoré som spomínala. Niekedy vám to proste nevyjde. Nie je na to čas. Mám pocit, že tento rok, keď opäť začala škola toho času je čoraz menej a menej. Stále sa však upokojujem, že je to len tým maturitným ročníkom a keď už to budem mať konečne za sebou, budem mať zase oveľa viac času. :) 

Avšak aspoň som si stihla užiť vianočné trhy u nás v Žiline alebo v Bratislave. Koniec koncov je jedno v ktorom meste ste, ale pokiaľ ste s tými správnymi ľuďmi nemusíte byť ďaleko od domova a je vám super. :) Milujem tú vianočnú atmosféru, ktorá je všade okolo nás. Z každého stánku rozvoniava nejaká iná dobrota. Alebo punčík všakže? :D 

Na trhoch vo Viedni sa mi páči to,že okrem obrovského výberu jedla a pitia, je tam aj veľa stánkov s vianočnými ozdobami a podobne. Také stánky som si u nás na Slovensku ešte zatiaľ nevšimla. Je to super, keď si môžte z trhov odniesť nejakú pamiatku domov. A zavesiť si ju hneď na stromček napríklad. :) 

Samozrejme, to by som nebola ja aby som sa nevyžívala vo fotení random vecí na trhoch. :D Dúfam, že sa vám fotky budú páčiť. :))

Najväčšia mňamka vo Viedni pred Zámkom Schonbrunn :)








Stefansdom nesmie chýbať :))


You Might Also Like

26 komentárov

  1. Vídeň mám moc ráda, ale tento rok se mi bohužel na trhy podívat nepodařilo, ale je tam krásně i přes zbytek roku a příští Vánoce snad budu mít víc štěstí. :) Opravdu nádherné fotky :)
    Young, Wild and Free

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkné fotky :) taky jsme dřív jezdívali do Vídně na vánoční trhy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky ! :) Milujem vianočné trhy :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Někdy bych si na trhy ráda zajela i k vám na Slovensko, vypadají vážně pěkně a přitom jsem tam ještě nikdy nebyla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno! :) V Bratislave sú veľmi pekné :)A o ostatných mestách ani neviem, pretože som zatiaľ bola len v BA alebo v Žiline :) Tiež by som to mohla napraviť! :/

      Odstrániť
  5. Krásné fotečky! Já jsem byla s mamkou na trzích jen v Praze, ale taky jsme si to užily.
    Meet My Lovely World
    Giveaway ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Do Prahy sa už chystám hrozne dlho, musí to tam byť skvelé <3 :)

      Odstrániť
  6. Moc pěkný článek a hlavně fotky! :)
    adele-bloguje.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásné fotečky,no zrovna teď mám na punčík obrovskou chuť :) Miluji Vánoční trhy a vánoční Vídeň je krásná,bohužel letos nám škola zájezd zrušila kvůli teroristům,ale Praha mi to vynahradila:) Na Slovensku jsem byla v Košicích a také krásné trhy! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hm to ti verím až budeš v Bratislave určite vyskúšaj pomarančový ;) Tak to je škoda, ale Praha je tak isto super! :) Vidíš v Košiciach som ešte na trhoch nebola, budúce Vianoce by som to mala zmeniť :)

      Odstrániť
  8. Krásné fotky! :) Ty jahody bych si dala hned a ty fotky s koňmi vypadají jak z nějaké pohádky... :) Vánoční svátky jsou krásné, i když všichni nadávají na stres, to kouzlo Vánoc má něco do sebe... i když letos tomu chyběl ten sníh.
    Krásný nový rok :)
    Getmovin by Deni

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hah veru ja keď sa na tú fotku vždy pozriem, tiež dostanem chuť na ne! :3 Veru ale hádam v novom roku sa toho snehu hádam aj dočkáme :)) A Ďakujem aj tebe :)

      Odstrániť
  9. Nádherné fotky ♥ S triedou sme plánovali ísť na trhy, avšak, bohužiaľ, sa zájazd tento rok nekonal, a tak zase musím obdivovať len všetky krásne fotky. :D
    Prajem všetko dobré v novom roku!

    31shadesofaubergine

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi! :) Hádam sa ti pošťastí ďalšie Vianoce ;)

      Odstrániť
  10. Krásný fotky! Já byla v Německu na vánočních trzích ve Weidenu:-)
    Jinak jsem tě začala sledovat a já právě s blogem začínám, tak by mě moc potěšilo, kdyby ses mrkla a popřípadě se stala pravidelným čtenářem:-) Přeji krásný nový rok!

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hmm v Nemecku musia byť trhy takisto skvelé určite by som sa tam rada raz pozrela! :) No jasné máš môj follow :)) a Ďakujem aj tebe ! :)

      Odstrániť
  11. To jsou kouzelné fotky, muselo to tam být úžasné! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak tento článok je fakt bohovský. Nám tento rok veľmi pokazili Vianočné trhy. Mali sme tam asi len nejakých 10 stánkov a z toho bolo asi 8 iba jedlo

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť

Contact mail

partofnicol@gmail.com